SLEEP AID - KAIKKI TEHOAINEET YHDESSÄ

SKU
OvKESlAi30g

KEEZA Sleep Aid on sarja 12 vaikuttavaa ainetta - vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja, happoja ja kasviuutteita kätevässä jauhemuodossa veteen liuotettaviksi. Tämä on toinen KEEZA-sarjan lisäosa, joka on omistettu kaikille fyysisesti aktiivisille ihmisille, jotka välittävät päivittäisestä palautumis- ja lepoprosessista. Kaavamme ainesosat voivat myös auttaa sinua nukahtamaan ja parantamaan unesi laatua.

Miksi terveellisestä unesta kannattaa huolehtia?

Jokaisen meistä päivittäinen kierto on poikkeuksetta 24 tuntia - tämä aika jakautuu ensisijaisesti siihen, jossa harrastamme kaikenlaista toimintaa, ja siihen, jossa meidän tulisi tarjota keholle mahdollisuus levätä ja uudistua. Tasapainon säilyttäminen tässä suhteessa on äärimmäisen tärkeää - sekä fyysiseen että henkiseen lepoon varatun ajan ansiosta kehomme pystyy uusiutumaan ja jatkamaan toimintaansa. Oikein suunniteltu lepo joka päivä yhdistettynä ravitsevaan ruokavalioon, joka tarjoaa välttämättömiä ravintoaineita ja mikroravinteita, antaa meille kyvyn ottaa enemmän haasteita vastaan. OstroVit KEEZA Sleep Aidilla voit täydentää päivittäistä ruokavaliotasi:

Magnesium - kivennäisaine, joka tukee muun muassa hermoston oikeaa toimintaa ja asianmukaisten psykologisten toimintojen ylläpitämistä. Lisäksi se osallistuu lihastemme oikeaan työhön, elektrolyyttitasapainon ylläpitoon ja oikeaan energia-aineenvaihduntaan. Auttaa merkittävästi vähentämään väsymyksen ja väsymyksen tunnetta.

L-arginiini - on orgaaninen kemiallinen yhdiste välttämättömien aminohappojen ryhmästä. Aktivoimalla suoraan typpioksidia se parantaa verenkiertoa. Se on antioksidantti.

L-glutamiini - on orgaaninen kemiallinen yhdiste endogeenisten aminohappojen ryhmästä. Tukee palautumisprosesseja raskaiden harjoitusten jälkeen.

Gamma-aminovoihappo GABA- vaikuttaa hermoston toimintaan - rauhoittava vaikutus, tukee nukahtamista ja rentouttaa lihaksia.

D-asparagiinihappo - tukee harjoituksen jälkeistä palautumista unen aikana.

L-lysiini HCL - tukee kudosten jälleenrakennusta, rasva-aineenvaihduntaa ja kalsiumin imeytymistä. Voi parantaa keskittymiskykyä ja unen laatua.

L-tryptofaani - stimuloi hermostoa toimintaan. Voi vaikuttaa suotuisasti mielialaan ja unta sääteleviin vaikutuksiin.

Melissan lehtiuute - tunnettu rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Humalakäpyuute - suositellaan nukahtamisongelmiin.

Sinkki - auttaa suojaamaan solujamme oksidatiiviselta stressiltä. Lisäksi se tukee normaalin kognitiivisen toiminnan ylläpitämistä ja sillä on tärkeä rooli normaalin hedelmällisyyden ja lisääntymistoiminnan ylläpitämisessä. Se auttaa myös ylläpitämään oikeanlaista testosteronitasoa veressä.

B6-vitamiini – tukee hermoston asianmukaista toimintaa ja asianmukaisten psykologisten toimintojen ylläpitämistä. Osallistuu hormonaalisen toiminnan säätelyyn. Lisäksi se osallistuu oikeaan energia-aineenvaihduntaan.

Melatoniini - vaikuttaa vuorokausirytmin säätelyyn - auttaa lyhentämään nukahtamiseen kuluvaa aikaa.
 

Ravintolisä

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä kuivassa ja viileässä.

Parasta ennen on painettu pakkaukseen.

16,90 €
Varastossa

Suositeltu käyttö

Liuota 10 g:n annos (1,5 lusikallista) 150-200 ml:aan vettä. Ota 1 annos päivässä, 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Hyödyllisiä vaikutuksia ilmenee, kun 1 mg melatoniinia nautitaan juuri ennen nukkumaanmenoa. Tuote on tarkoitettu aikuisille.

Ainesosat

Sitruunahapon magnesiumsuolat (magnesium), maltodekstriini, L-arginiini, L-glutamiini, gamma-aminovoihappo GABA, happamuudensäätöaine: sitruunahappo; D-asparagiinihappo D.A. A, mustaporkkanatiivistejauhe, L-lysiini HCl, L-tryptofaani, sitruunamelissalehtiuute (Melissa officinalis) DER 4:1, humalankäpyuute (Humulus lupulus L.) DER 4:1, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi ; sinkkiglukonaatti (sinkki), aromi, makeutusaine: sukraloosi; pyridoksiinihydrokloridi (vitamiini B6), melatoniini.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Vaikuttavat aineet annosta kohden 10 g % RI*

Magnesium 375 mg 100 %

L-arginiini 1000 mg -

L-glutamiini 800 mg -

Gamma-aminovoihappo GABA 750 mg -

D-asparagiinihappo D.A.A. 550 mg -

L-lysiini HCL 320 mg -

L-tryptofaani 300 mg -

Balmin lehtiuute 210 mg -

Humalakäpyuute 100 mg -

Sinkki 15 mg 150 %

B6-vitamiini 7 mg 500 %

Melatoniini 1 mg -

*RI - Suositellusta vertailuarvosta.

Pakkaus 300g.  Lähes vuoden annos.

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Tuotemuodotjauheet
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SLEEP AID - KAIKKI TEHOAINEET YHDESSÄ

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta OstroVit