Vihreän omenan makuinen c-vitamiini shotti

SKU
OvViC20mgsh10mlgrap

Omenan makuinen shotti tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia:

Korkea C-vitamiinipitoisuus: Tuote sisältää 2000 mg C-vitamiinia, mikä on merkittävä määrä päivittäistä tarvetta varten. C-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää ja edistää terveellistä ihoa.

Kätevä annostelu: Shotti-muodossa oleva tuote tarjoaa kätevän ja nopean tavan saada suuri annos C-vitamiinia ilman tarvetta niellä pilleriä tai sekoittaa jauhetta.

Omenan maku: Tuotteen vihreän omenan maku tekee siitä miellyttävän nauttia, mikä voi tehdä päivittäisen C-vitamiinilisän ottamisesta miellyttävämpää.

Nopea imeytyminen: Nestemäinen muoto mahdollistaa C-vitamiinin nopean imeytymisen elimistöön, mikä voi auttaa hyödyntämään sen terveysvaikutuksia tehokkaammin.

Soveltuvuus kiireiseen elämäntyyliin: Shotti-muotoinen annostelu sopii hyvin kiireiseen elämäntyyliin, ja se on helppo ottaa mukaan matkoille tai töihin.

Tuotteen kompakti koko: 100 ml:n koko on kätevä ja helppo kuljettaa mukana, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon aktiivisille ihmisille.

Yhteenvetona Green Apple shotti tarjoaa kunnon annoksen C-vitamiinia kätevässä muodossa, joka sopii monille eri elämäntilanteille. Tämä tuote voi auttaa tukemaan immuunijärjestelmää, ylläpitämään terveellistä ihoa ja tarjoamaan muita C-vitamiinin hyötyjä.

1,60 €
Varastossa

Suositeltu käyttö:

Juo puolet pullosta (50 ml ) päivittäin. Älä käytä enempää kuin yksi annos päivässä. Älä käytä jos sinulla on taipumus munuaiskivien muodostumiseen tai kärsit munuaiskivitautista. Tuote on tarkoitettu aikuisille. Ravista ennen käyttöä. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa, käytä 48 tunnin kuluessa.

Ainesosat:

Vesi, omenatiiviste omenatiivisteestä 20%, L-askorbiinihappo (C-vitamiini), makeutusaine: sukraloosi; säilöntäaineet: natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, maku.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Aktiiviset ainesosat:

Per annos

% RI*

C-vitamiini

1000 mg

1250%

RI - Viitteen mukaanoton osuus

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Tuotemuodotjuomat
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vihreän omenan makuinen c-vitamiini shotti

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta OstroVit