OSTROVIT 200 MG KOFEIINITABLETIT

SKU
OVCaf200-200

OSTROVIT 200 MG KOFEIINITABLETIT 

Lisäkofeiiniä voidaan tarvita kun olette väsynyt päivän askareista ja tunnette ennen treeniä väsymystä ja haluttomuutta tai
jos opiskelette ja teidän on vaikea keskittyä/jaksaa lukea ja oppia kokeisiin . Kofeiini nostaa vireystilaa ja keskittymiskykyä.
Wikipedia kertoo lisäksi:

Kofeiini (1,3,7-trimetyyliksantiini) on piristävä alkaloidi. Sitä esiintyy yli 60 kasvin lehdissäsiemenissä tai hedelmissä. Kofeiinia on etenkin kahvipavuissaRobusta-lajikkeessa kofeiinia on yli kaksi kertaa niin paljon kuin arabicakahvissa. Kofeiini eristettiin ensimmäisen kerran kahvista vuonna 1820. Kofeiinia on myös teepensaan lehdissä, vaikka teen yhteydessä puhutaan kofeiinin sijaan joskus teiinista ja toisaalta erilaisesta teaniinistaKaakao sisältää kofeiinia muistuttavaa teobromiinia.

Kofeiini on maailman laajimmin käytetty keskushermostoa ja aineenvaihduntaa kiihottava piriste.

Elimistössä oleva kofeiini estää adenosiinireseptoreiden toimintaa. Tämä aiheuttaa väsymyksen tunteen vähenemistä ja saattaa aiheuttaa myös nukahtamisvaikeuksia. Kofeiini heikentää myös verenkiertoa koko kehossa ja heikentää insuliiniherkkyyttä. Vaikutus perustuu kahteen tekijään. Adenosiini on tärkeimpiä verisuonia laajentavia välittäjäaineita, adrenaliini ja noradrenaliini taas supistavat verisuonistoa. Muiden metyyliksantiinien tapaan myös kofeiini on epäselektiivinen fosfodiesteraasin estäjä.

Kofeiinin puoliintumisaika elimistössä riippuu ihmisen aineenvaihdunnasta. Puoliintumisaika on terveillä aikuisilla yleensä 5–11 tuntia. Osa kofeiinista muuntuu elimistössä teobromiiniksi, jolla on niin ikään piristävää vaikutusta. Myös kofeiinin pääasiallisen aineenvaihduntatuotteen, paraksantiinin vaikutukset ovat hyvin samankaltaisia, kuin kofeiinilla. Kofeiinin on todettu kertyvän elimistöön, mutta kertymismekanismia ei ole selvitetty.

Jokainen tabletti sisältää 100% puhdasta kofeiinia 200mg.
Käyttöohje: 
Ota 1 tabletti tunti ennen treeniä, jotta tabletti ehtii sulaa ja menee ruuansulatuksen kautta vereen ennen treeniä. Opiskelussa
jaksamiseen ota 1 tabletti tarvittaessa.

Ravintolisä - Suositeltua annosta ei saa ylittää. Parasta ennen on merkitty myyntipakkaukseen.

Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä kuivassa ja valolta suojattuna.

Pakkaus 200 tablettia
Tarjoushinta 6,90 € Normaalihinta 9,50 €
Varastossa
Lisätietoja
Paino0.100000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVIT 200 MG KOFEIINITABLETIT
More from OstroVit