KOKO KEHON TEHOKKAIN RASVANPOLTTO - KIIPEILYKONE

SKU
MND-W100

"Manuaalinen Pystysuuntainen Kiipeilylaite" on tehokas tapa suorittaa kokonaisvaltaisia harjoituksia ja kuluttaa satoja kaloreita per sessio.

Kiipeilylaitteen harjoitus säästää arvokasta aikaa tarjoamalla tehokkaimman rasvan ja kalorien polttamiseen tarkoitetun harjoituksen. 

Tutkimukset ovat osoittaneet, että kiipeilylaitteen harjoitus polttaa enemmän rasvaa ja kaloreita 15 minuutissa kuin juoksumatto, crosstrainer, steppilaitteet ja kuntopyörät.

Kun on kyse kunnon parantamisesta, ei-toivottujen kilojen pudottamisesta ja vahvemman, terveellisemmän sydämen rakentamisesta, pystysuuntainen kiipeilylaite tarjoaa tehokkaimman, kokonaisvaltaisen harjoituksen kaikista kardiolaitteista.

Tarjoushinta 1 199,00 € Normaalihinta 1 690,00 €
Varastossa

Koko: 1095X1051X2422 mm.

Maksimikuormitus: 120 kg

Harjoittelumalleja eri ikäryhmille:

Nuorille: Aloittelijat voivat aloittaa kevyemmillä, lyhyemmillä harjoitussessioilla ja edetä ajan myötä. Esimerkiksi, aloita 5-10 minuutin sessioilla ja lisää asteittain kestoa ja intensiteettiä. Muista, että turvallisuus on etusijalla, joten keskity oikeaan tekniikkaan ja vältä liiallista rasitusta.

Keski-ikäisille: 15-20 minuutin intensiivinen harjoitus kolmesti viikossa voi olla tehokas tapa ylläpitää hyvää sydän- ja verisuoniterveyttä ja hallita painoa. Voit myös kokeilla intervalliharjoittelua, jossa vaihtelet matalan ja korkean intensiteetin välillä.

Fitness-urheilijoille: Voit suorittaa pidempiä ja intensiivisempiä harjoituksia, esimerkiksi 30-60 minuutin mittaisia. Voit myös kokeilla intervalleja tai tehdä kiipeilylaitteella monimutkaisempia harjoitusrutiineja, kuten lisätä vastusta tai nopeutta.

Muistathan, että kaikki harjoitteluohjelmat tulee sovittaa oman kunnon, tavoitteiden ja mahdollisten terveydentilaan liittyvien rajoitteiden mukaisiksi. On suositeltavaa konsultoida liikunta-alan ammattilaista tai lääkäriä ennen uuden harjoitteluohjelman aloittamista. 

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1095 mm
Leveys1051 mm
Korkeus2422 mm
Max Loading Weight120
LihasryhmäHauis, Ojentaja, kyynärvarret, Olkapäät, Peppu ja lantio, Reidet ja pohkeet, Rinta, Selkälihakset, Vatsalihakset
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KOKO KEHON TEHOKKAIN RASVANPOLTTO - KIIPEILYKONE

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO