ICONFIT BEAUTY COLLAGEN 300G - KOLLAGEENI

SKU
IFbeautycollagen300g
ICONFIT Beauty Kollageeni on valmistettu arvostetusta puhtaimmasta kollageenistamme, hyaluronihaposta, C- ja E-vitamiinista sekä biotiinista – täydellinen yhdistelmä parhaiden tulosten saavuttamiseksi iholla, kynsillä ja iholla. hiukset. Se on kollageenikompleksi, joka sisältää parhaat ainesosat, jotta se näyttää hyvältä. Saatavilla 3 eri makua.
 
Sisältää luonnossa esiintyvää kollageenia, C-vitamiinia, hyaluronihappoa, biotiinia ja E-vitamiinia.
 
Valmistaminen on helppoa – sekoita vain 2 ruokalusikallista jauhetta lasissa veteen ja nauti! 
Saatavilla 3 eri makua.
Stimuloi hiusten kasvua, vahvistaa kynsiä, kosteuttaa ja nuorentaa ihoa sekä sillä on ikääntymistä estävä vaikutus.

Kokeile sitä ja siitä voi tulla suosikkikauneustuotteesi.

Alkaen 11,99 €
Varastossa
ICONFIT Beauty Collagen valmistetaan arvostetusta puhtaimmasta kollageenistamme, hyaluronihaposta, C-, E- ja biotiinista. Täydellinen yhdistelmä parhaan tuloksen saavuttamiseksi ihollesi, kynsille ja hiuksille! Tutkimukset ovat osoittaneet, että kollageenin kulutus lisää ihon elastisuutta, vähentää ryppyjä ja kosteuttaa ihoa. Kollageeni auttaa pitämään kynnet vahvoina ja edistää hiusten kasvua. Kollageenin päivittäinen nauttiminen suojaa myös niveliäsi, luita ja lihaksia vaurioilta.
 
Kollageeni on ihmiskehon tärkein proteiini, ja sen osuus ihmisen proteiinista on 25-35 %. Jos elinkaaren alussa elimistö pystyy tuottamaan onnistuneesti kaiken tarvittavan määrän kollageenia kehossa, niin ~ 25. -vuotiaana se vähenee keskimäärin 1,5 % vuodessa. Siksi on suositeltavaa kuluttaa lisää kollageenia 25-30-vuotiaasta alkaen. Vaikka kollageenia käytetään myös ihossa monissa voiteessa, valitettavasti kollageeni ei imeydy tällä tavalla hyvin ja jää useimmiten yksinkertaisesti ihon pinnalle. Ruoan ja juoman kanssa nautittu hydrolysoitu kollageeni imeytyy kuitenkin helposti ja nopeasti ja antaa iholle maksimaalisen tuloksen. Suurin osa kollageenista tuotetaan hapoilla ja kemikaaleilla, mutta ICONFIT-kollageeni tuotetaan ainutlaatuisessa kemikaalivapaassa prosessissa ja se on käytännössä 100 % puhdasta.
Hyaluronihapon päätehtävänä on ylläpitää ihon kosteustasapainoa ihomme syvissä kerroksissa, parantaa ihon joustavuutta ja tehdä siitä sileämpi sekä auttaa ylläpitämään kollageenin tuotantoa kehossa. Hyaluronihappo on erittäin tärkeä kauniille iholle – sitä käytetään myös erilaisissa seerumeissa, voiteessa ja myös injektioina. Hyaluronihappo on oma kehomme tuottama aine, mutta valitettavasti hapon määrä elimistössä vähenee iän myötä, joten sitä voisi käyttää lisäravinteena.
C-vitamiini imeytyy entistä paremmin kollageeniin ja antaa iholle, hiuksille ja kynsille parhaat tulokset. C-vitamiini auttaa ehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa ihon sävyä. Tätä kutsutaan vahvaksi antioksidantiksi.
E-vitamiini on myös voimakas antioksidantti ja ihanteellinen suojaamaan ihoasi ennenaikaiselta ikääntymiseltä. E-vitamiini auttaa ylläpitämään ihon joustavuutta ja kosteutta.
Biotiini on vitamiini, joka vahvistaa hiuksia, ihoa ja kynsiä.
 
ICONFIT Beauty Collagen on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu vitamiiniyhdistelmä, joka sisältää yhdistelmän ravintoaineita, jotka ravitsevat ihoa, ehkäisevät ryppyjä ja tukevat terveitä hiuksia ja kynsiä. Terve loisto sisältä ulospäin.
 
 
 
Päivittäinen annos: 2 ruokalusikallista (12 g) % NRV *
Hydrolysoitu kollageeni 9,7 g -
C-vitamiinia (L-askorbiinihappo) 360 mg 450 %
Hyaluronihappoa 180 mg -
E-vitamiinia (D-α-tokoferyyliasetaatti) 18 mg 150 %
Biotiinia (D-biotiini) 2400 μg 4800 %
* – Prosenttiosuus päivittäisestä saannin vertailuarvosta aikuisille)
 
Ainesosat. Mansikkaminttu: hydrolysoitu kollageeni, aromit, sitruunahappo, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), natriumhyaluronaatti (hyaluronihappo), mustaporkkanauute, makeutusaine sukraloosi, E-vitamiini (D-α-tokoferyyliasetaatti), biotiini (D-biotiini) ).
 
Ainesosat. 
Appelsiini: hydrolysoitu kollageeni, aromit, sitruunahappo, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), natriumhyaluronaatti (hyaluronihappo), beetakaroteeni, makeutusaine sukraloosi, E-vitamiini (D-α-tokoferyyliasetaatti), biotiini (D-biotiini) .
 
KÄYTTÖ: 
Sekoita 12 g jauhetta (2 mittalusikkaa, mukana)  200-300 ml:aan vettä. Nauti 1x päivässä. 
HUOM! Sopii käytettäväksi myös raskausaikana.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ICONFIT BEAUTY COLLAGEN 300G - KOLLAGEENI
More from HC PRO