KAHVIMAIDON KORVAAJA KOLLAGEENI

SKU
ICONFIT_Collagen_Coffee_Creamer_(300g)
ICONFIT Collagen Coffee Creamer on Suomen ensimmäinen kahvikollageeni. Tämä herkullinen sekoitus yhdistää korkealaatuisen kollageenin (10 g / annos), upean kookosmaidon ja maidon olennaisena osana jokaista kahvia. Lisää se aamukahviin joka päivä, niin saat herkullisen, kermaisen ja vaniljakahvikokemuksen yhdessä päivittäisen vaadittavan määrän kollageenia kanssa.
Ensimmäinen kahvikollageeni, ja se on kehitetty ja tuotettu Euroopan Unionissa. Välitämme kollageenimme laadusta ja käytämme tuotteissamme ainutlaatuista kemiallisesti tuotettua kollageenia. Suurin osa maailman kollageenista tuotetaan hapoilla ja kemikaaleilla, mutta sitä ei ole kirjoitettu pakkaukseen. Voit olla varma ICONFIT-kollageenin laadusta, koska sitä valmistetaan täysin ilman kemikaaleja.
Yksi kiertävistä myyteistä väittää, että kollageenia ei pidä laittaa kahviin, koska kuumuus ei ole sille hyväksi . Onneksi tämä on täydellinen paikkaansa pitämätön myytti, koska kollageeni voidaan lämmittää vapaasti 200 asteeseen ja sitä tuotetaan myös korkeissa lämpötiloissa. Siksi on ihanteellista lisätä kollageenia kahviin, joka on aina automaattisesti alle 100 ° C.
Sisältö / 20 g / 100 g :
Energiaa (kJ / kcal) 365/87 1829/437.
Proteiinit (g) 13,4 66,8.
Hiilihydraatit (g) 3,6 17,8.
..joista sokereita (g) 2,7 13,6.
Rasvaa (g) 2,3 11,4.
..joista saturaatio (g) 1,7 8,7.
Suolaa (g, ei lisätty) 0,08 0,4.
Ravintolisä.
Suositeltua päivittäistä annosta ei pidä ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytä lasten ulottumattomissa.
Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.
Parasta ennen -päiväys on merkitty pakkaukseen.
Pakkaus 300 g.
9,50 €
Varastossa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KAHVIMAIDON KORVAAJA KOLLAGEENI