Musta mutkatanko - hauistanko

SKU
bc109

Musta Mutkatanko - Ihanteellinen Valinta Hauis- ja Ojentajaharjoitteluun

Tutustu Mustaan Mutkatankoon, erinomaiseen valintaan niin hauis- kuin ojentajaharjoitteluun. Tämän hauistangon suunnittelu on optimoitu tarjoamaan käyttäjille parhaat mahdolliset edellytykset intensiivisiin ja tuloksellisiin treeneihin. Tanko sopii täydellisesti kaupallisten kuntosalien vakiot levypainoille, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan kaikenkokoisiin saleihin.

Käyttäjän Hyödyt:

  • Ergonominen Muotoilu: Tangon mutkainen muoto mahdollistaa luonnollisen ja mukavan otteen, vähentäen ranteiden rasitusta ja mahdollistaen keskittymisen lihastyöhön paremmin.
  • Monipuolisuus: Soveltuu erinomaisesti niin hauis- kuin ojentajaharjoitteluun, tarjoten mahdollisuuden kohdistaa treeni tarkasti haluttuihin lihasryhmiin.
  • Kestävyys: Musta viimeistely ei ainoastaan näytä tyylikkäältä, vaan myös suojaa tankoa kulumiselta, mikä pidentää sen käyttöikää.

Kuntosaliomistajille:

  • Kilpailuetu: Tarjoamalla jäsenillesi laadukkaan ja kestävän Mustan Mutkatangon, parannat salisi houkuttelevuutta ja jäsentyytyväisyyttä.
  • Vähentynyt Huollon Tarve: Tangon kestävän rakenteen ansiosta huoltotarve vähenee, säästäen aikaa ja resursseja pitkällä aikavälillä.
  • Monikäyttöisyys: Tanko on ihanteellinen lisä kaikenlaiseen voimaharjoitteluun, mikä tekee siitä arvokkaan osan salisi varustelua.
Toimitus 4 pv
119,00 €
Varastossa

Hihojen halkaisija 50 mm.

Käyttöideoita:

  • Harjoittelusarjat: Luo sarjoja, jotka keskittyvät erityisesti hauis- ja ojentajalihasten vahvistamiseen, hyödyntäen Mustaa Mutkatankoa.
  • Haasteet ja Kilpailut: Järjestä haasteita, joissa jäsenet voivat testata voimiaan ja edistystään käyttäen Mustaa Mutkatankoa, lisäten motivaatiota ja yhteisöllisyyttä.
  • Henkilökohtainen Valmennus: Sisällytä Musta Mutkatanko osaksi henkilökohtaisia valmennusohjelmia, tarjoten asiakkaille yksilöllisesti räätälöityjä harjoitusohjelmia.

Musta Mutkatanko on välttämätön väline kaikille, jotka haluavat maksimoida hauis- ja ojentajaharjoittelunsa tulokset. Luo kuntosalillesi tai henkilökohtaiseen treeniohjelmaasi lisäarvoa tällä monipuolisella ja kestävällä harjoitteluvälineellä.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1200 mm
Sleeve diameter50MM
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Musta mutkatanko - hauistanko

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO