OstroVit Vitargo + Elektrolyytit + Vitamiinit 1000 g hedelmänmakuinen

SKU
OVViElVi10gmu

OstroVit Vitargo + Electrolytes + Vitamins 1000 g multifruit on monipuolinen ravintolisä, joka tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia:

Vitargo: Vitargo on hiilihydraattilähde, joka imeytyy nopeasti ja antaa keholle nopeasti energiaa. Se on erityisen hyödyllinen urheilijoille ja aktiivisille ihmisille treenin aikana ja sen jälkeen.

Electrolytes: Elektrolyytit ovat tärkeitä kehon toiminnalle, erityisesti treenin aikana tai kovassa fyysisessä rasituksessa. Ne auttavat ylläpitämään nestetasapainoa ja ehkäisevät nestehukkaa.

Vitamiinit: Tuotteessa on lisäksi vitamiineja, jotka ovat olennaisia kehon terveydelle ja toiminnalle. Vitamiinit tukevat immuunijärjestelmää, energia-aineenvaihduntaa ja yleistä terveyttä.

Hedelmäinen maku: Hedelmäinen maku tekee tuotteesta miellyttävän juoda ja nautittavan minkä tahansa harjoituksen jälkeen.

Yhteenvetona, OstroVit Vitargo + Electrolytes + Vitamins 1000 g multifruit tarjoaa kattavan yhdistelmän hiilihydraatteja, elektrolyyttejä ja vitamiineja, jotka tukevat kehon suorituskykyä, palautumista ja yleistä terveyttä.

24,90 €
Varastossa

Suositeltu käyttö

Sekoita 75 g annos (6 mittalusikallista) 1–2 minuutin ajan 200 ml veteen, kunnes se on täysin liuennut sekoitusastian avulla. Lisää sitten vettä, kunnes kokonaismäärä on 700 ml. Nauti heti valmistamisen jälkeen. Käytä 2 annosta päivässä, mieluiten harjoituksen aikana ja välittömästi sen jälkeen.

Ainesosat

Tärkkelys VITARGO®, happamuudensäätöaine: sitruunahappo; magnesiumsuolat (magnesium), kaliumsitraatti (kalium), kalsiumkarbonaatti (kalsium), aromiaineet, natriumkloridi (natrium, kloridi), väriaineet: karoteenit; makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami K; L-askorbiinihappo (C-vitamiini), inositoliheksanikotinaatti (niasiini), tiamiinivesikloridi (tiamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), pyridoksiinivesikloridi (B6-vitamiini), pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo), syanokobalamiini (B12-vitamiini), kalsium-D-pantotenaatti (pantoteenihappo), D-biotiini (biotiini).

Allergeenit

Tuote voi sisältää maitoa (sisältää laktoosia), soijaa, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Tuotteen nettomassa: 1000 g

Annokset säiliötä kohti: 13

1 annos: 75 g

Ravintoarvo 1 annosta kohti 75 g 100 g kohti %RI*

Energia 1103 kJ / 260 kcal 1471 kJ / 346 kcal -

Rasva 0 g 0,1 g -

joista tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g 0 g -
Hiilihydraatit 65 g 86 g -

joista sokerit 0 g 0 g -
Proteiini 0,2 g 0,3 g -

Suola 0,49 g 0,65 g -

ELEKTROLYYTIT

Kalium 300 mg 400 mg 15 %*

Magnesium 150 mg 200 mg 40 %*

Kalsium 240 mg 320 mg 30 %*

Natrium 220 mg 293,3 mg -

Kloridi 330 mg 440 mg 41 %*

*RI – vertailuarvo

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Tuotemuodotjauheet
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OstroVit Vitargo + Elektrolyytit + Vitamiinit 1000 g hedelmänmakuinen

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta OstroVit