TEHOLATURI 100 ML MIAMI VIBES

SKU
OVEnSh10mlMiVi

OstroVit Endurance Shot 100 ml Miami Vibes on ravintolisä, joka sisältää peräti 9 arvokasta vaikuttavaa ainetta. Se on urheilijoille ja intensiivistä fyysistä rasitusta suorittaville ihmisille kehitetty valmiste, jossa on ainutlaatuinen Miami Vibes -maku. Tämä on tuote, joka toimii loistavasti ennen harjoittelua.

OstroVit Endurance Shot Miami Vibes - Aktiivisten yhdisteiden aarre

L-sitrulliinimalaatti - Sitruliinin, aminohappojen ryhmän orgaanisen kemiallisen yhdisteen, joka on ornitiinin johdannainen, joka osallistuu ureakiertoon, yhdistelmä omenahapon kanssa yhdeksi molekyyliksi. Se on yhdiste, jolle on tunnusomaista korkea kemiallinen stabiilisuus ja erinomainen liukoisuus.

Tauriini - orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka on ei-proteiininen aminohappo. Ainetta voidaan valmistaa elimistössä rikkiaminohapoista, mutta sen endogeeninen synteesi ei riitä tyydyttämään kehon tarpeita. Siksi tauriinia voidaan kuljettaa kehoon päivittäisen ruokalistan mukana - Yhdistettä löytyy mm. kalassa, äyriäisissä, kuivatussa merilevässä tai lihassa sekä ravintolisien muodossa.

ATP - adenosiini-5'-trifosfaatti - perusenergian kantaja soluissa. Se on energiavarasto ja mahdollistaa sen käytön soluhengitysprosessissa.

Kofeiini - orgaaninen kemiallinen yhdiste puriinialkaloidien ryhmästä. Saatavana jauheena, se erottuu erinomaisesta vesiliukoisuudestaan.

Riboflaviini - B2-vitamiini - ryhmään B kuuluva vesiliukoinen vitamiini. Yhdisteen rikkaimpia lähteitä ovat hiiva ja vasikanmaksa, mutta ainetta löytyy myös muista eläimenosista sekä maitotuotteista ja munista.

Niasiini - PP-vitamiini tai B3 - ryhmään B kuuluva vesiliukoinen vitamiini. Sitä esiintyy pääasiassa eläinperäisissä tuotteissa - lihassa, kalassa, kananmunassa, mutta sitä on myös kasvisruoissa, kuten kuivissa palkokasvien siemenissä, ruskeassa riisissä tai maapähkinöissä. ja auringonkukansiemeniä.

B6-vitamiini - pyridoksiini - vesiliukoinen komponentti, joka kuuluu B-vitamiineihin. Yhdistettä löytyy pääasiassa täysjyväviljatuotteista sekä muista eläimenosista ja kuivista palkokasvien siemenistä.

B12-vitamiini, jota kutsutaan myös kobalamiiniksi tai punaiseksi vitamiiniksi, on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka on luokiteltu vesiliukoiseksi B-vitamiiniksi. Sitä esiintyy luonnollisesti eläintuotteissa - Yhdistettä löytyy lihasta, maidosta ja maitotuotteista sekä kalasta ja äyriäisistä.

Magnesium - kemiallinen alkuaine, jonka symboli on Mg. Kivennäisainekomponentti, jota esiintyy ihmiskehossa merkittävässä määrin, minkä vuoksi se luokitellaan makroelementeiksi. Ihmiskehossa se varastoituu pääasiassa luihin ja lihaksiin. Magnesiumin ravintolähteinä pidetään täysjyväviljatuotteita sekä siemeniä ja pähkinöitä.

1,70 €
Ei varastossa

OstroVit Endurance Shot Miami Vibesin sisältämien ainesosien ominaisuudet:

Riboflaviini edistää normaalin energia-aineenvaihdunnan ylläpitämistä ja auttaa myös hermoston kunnollista toimintaa. Lisäksi se tukee limakalvojen pysymistä normaaleina ja auttaa ylläpitämään punasolujen optimaalista tilaa. B2-vitamiini tukee myös terveen ihon ja näön ylläpitämistä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se on yhdiste, joka auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja edistää normaalin rauta-aineenvaihdunnan ylläpitämistä.

Niasiini auttaa ylläpitämään tervettä ihoa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi se tukee kunnollisten limakalvojen ylläpitoa ja auttaa ylläpitämään optimaalisia psykologisia toimintoja. Se on yhdiste, joka edistää oikean energia-aineenvaihdunnan ylläpitämistä ja tukee hermoston asianmukaista toimintaa.

B6-vitamiini edistää normaalin energia-aineenvaihdunnan ylläpitämistä ja tukee myös hermoston asianmukaista toimintaa. Se on yhdiste, joka edistää optimaalisen proteiini- ja glykogeeniaineenvaihdunnan ylläpitoa ja lisäksi se auttaa punasolujen oikeaa tuotantoa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.

B12-vitamiini edistää normaalin energia-aineenvaihdunnan ylläpitämistä ja auttaa hermoston ja immuunijärjestelmän kunnollista toimintaa sekä tukee optimaalisen homokysteiiniaineenvaihdunnan ylläpitoa. Lisäksi yhdiste auttaa ylläpitämään normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, tukee punasolujen oikeaa tuotantoa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja lisäksi auttaa ylläpitämään elektrolyyttitasapainoa. Ainesosa tukee lihasten ja hermoston oikeaa toimintaa sekä auttaa ylläpitämään terveitä hampaita ja luita. Se on yhdiste, joka osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja tukee myös optimaalista proteiinisynteesiä.

 

Suositeltu käyttö

Ota ½ pulloa (50 ml - 10 tl) päivässä ennen suunniteltua liikuntaa. Älä käytä enempää kuin 1 annos päivässä. Tuote on tarkoitettu aikuisille. Sedimentti on luonnollinen ilmiö. Ravista hyvin ennen käyttöä. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa, käytä 48 tunnin kuluessa.

 

Ainesosat

Vesi, omenamehu omenamehutiivisteestä 20%, L-sitrulliinimalaatti, tripkaliumsitraatti (kalium), tauriini, sitruunahapon magnesiumsuolat (magnesium), vedetön kofeiini, adenosiini-5'-trifosfaatti (ATP) dinatriumsuola, juurikasmehu tiivistejauhe, aromit, säilöntäaineet: kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti; makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami K; inositoliheksanikotinaatti (niasiini), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), metyylikobalamiini (B12-vitamiini).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

 

Vaikuttavat aineet per annos (50 ml) % RI*

Sitrulliinimalaatti, mukaan lukien: 1500 mg -

- L-sitrulliini 975 mg -

Tauriini 600 mg -

Adenosiini-5′-trifosfaatti (ATP) dinatriumsuola 100 mg -

Vedetön kofeiini 170 mg -

Riboflaviini 0,7 mg 50 %

Niasiini 8 mg 50 %

B6-vitamiini 0,7 mg 50 %

B12-vitamiini 1,25 μg 50 %

Magnesiumia 75 mg 20 %
 

*RI - Suositellusta vertailuarvosta.
 

Ravintolisä

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä kuivassa ja viileässä.

Parasta ennen on painettu pakkaukseen.

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Tuotemuodotjuomat
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TEHOLATURI 100 ML MIAMI VIBES

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta OstroVit