OSTROVIT BCAA 8:1:1 SUPREME PURE

SKU
BCAAsupure400
BCAA 8-1-1 400 G (L-LEUSIINI, L-VALIINI, L-ISOLEUSIINI)

OstroVit BCAA 8-1-1 (Supreme Pure) on fyysisesti aktiivisille ihmisille tarkoitettu huippuluokan valmiste, joka koostuu vain kolmesta haaraketjuisesta aminohaposta: leusiinista, valiinista ja isoleusiinista. Tämä lisäravinne ei sisällä tarpeettomia täyteaineita ja muita lisäaineita, ja sen mikrojauhatus on parasta mahdollista laatua. Tuotteen ihanteellinen biosaatavuus ja korkea liukoisuus ovat tulosta kuluttajien korkeista vaatimuksista. 

Ei turhia täyteaineita 
Aminohapposuhde 8: 1: 1 (leusiini, valiini, isoleusiini)
Tuote sisältää runsaasti leusiinia!

BCAA – HAARAKETJUISIA AMINOHAPPOJA

BCAA:t (Branched Chains Amino Acids) ovat haaraketjuisia aminohappoja: leusiinia, valiinia ja isoleusiinia. Nämä yhdisteet ovat saaneet nimensä kemiallisen rakenteensa laajennetuista sivuketjuista. Ne kuuluvat eksogeenisten aminohappojen ryhmään, jota meidän on saatava ruokavaliostamme, sillä elimistömme ei pysty tuottamaan niitä. Ne ovat erottamaton osa useimpien proteiinien synteesiä, ja yli 30 % lihaksista koostuu BCAA:sta.
 BCAA-AMINOHAPPOJEN OMINAISUUDET 

 Ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö BCAA:t olisi elintärkeitä ruokavaliossamme. Ne paitsi pitävät huolta terveydestämme, myös toimivat lihasten rakennusaineina, elvyttävät kovan treenin jälkeen ja vähentävät kehon rasvaa. Erityisesti kovaa harjoittelevien ihmisten BCAA-varantoa tulisi kasvattaa. Kun fyysinen aktiivisuus lisääntyy, myös välttämättömien aminohappojen tarve kasvaa,

sillä ne auttavat lisäämään lihasten kestävyyttä.
BCAA:n käytön aikana lipolyysi eli rasvahappojen hapettuminen lisääntyy. Kyseessä on siis ihanteellinen lisäravinne kehon rasvaprosentin alentamiseen.
BCAA-lisäravinteen käyttö vähentää treenin jälkeistä fyysistä ja henkistä väsymystä.
Monissa tutkimuksissa havaittiin yksiselitteisesti antikatabolista aktiivisuutta (estää proteiinien hajoamista lihaskudoksessa).
Käyttämällä BCAA:ta energianlähteenä säästät lihaksiesi glykogeenivarastoja.
Säätelee todistetusti aivojen välittäjäaineiden toimintaa. MITEN BCAA-LISÄRAVINNETTA KÄYTETÄÄN?

 Lisää 10 g (3 kauhallista) 100–150 millilitraan vettä tai mehua. 

Nauti treenipäivinä yksi annos ennen treeniä tai treenin jälkeen. Nauti yksi annos herättyäsi päivinä, jolloin et treenaa.

 10 g jauhetta sisältää: 
L-leusiinia 8 000 mg
 L-isoleusiinia 1 000 mg
 L-valiinia 1 000 mg Ravintolisä Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvissä. Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta. Paras ennen päivämäärää ilmoitetaan pakkauksessa.
17,90 €
Varastossa
Lisätietoja
Paino0.400000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVIT BCAA 8:1:1 SUPREME PURE
More from OstroVit