HC PRO OLYMPIC KOVAKROMATTU PAINONNOSTOTANKO - 590 kg

SKU
OWB-HC

Painonostotanko ja voimanostotanko ovat kaksi erilaista tankoa, jotka on suunniteltu erilaisiin voimailulajeihin ja niillä on joitakin eroja toiminnallisuudessa ja mitoituksessa.

Painonostotanko, jota käytetään olympiapainonnostossa, on suunniteltu erityisesti tempaukseen ja työntöön. Se on kevyempi ja joustavampi kuin voimanostotanko. Painonostotangon halkaisija on hieman ohuempi, yleensä noin 28 mm, mikä mahdollistaa paremman otteen ja käsittelyn tempauksessa ja työnnössä. Päissä olevat vapaasti pyörivät laakerit antavat tangolle dynaamisemman liikkeen ja paremman hallinnan raskaissa nostoissa.

Voimanostotanko sen sijaan on suunniteltu voimanostoon, joka koostuu kyykystä, penkkipunnerruksesta ja maastavedosta. Voimanostotanko on tukevampi ja jäykempi kuin painonostotanko. Sen halkaisija on yleensä hieman paksumpi, noin 29 mm, joka parantaa sen kestävyyttä ja vakautta raskaiden nostojen aikana. Voimanostotangossa ei yleensä ole vapaasti pyöriviä laakereita, koska tarkka hallinta ja vakaustaso ovat tärkeämpiä voimanostossa kuin dynaaminen liike.

HC PRO Sinkitty Painonnostotanko olumpianostoihin ja crossfit treeniin.

Halkaisija 28 mm, PSI: 215 000, 10 kpl neulalaakereita, ei keskipyällettyä, tangon paino 20 kg, ilman lukkoja, enimmäiskuormitus 680 kg.

320,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2200 mm
Halkaisija28MM
Sleeve diameter50MM
Max Loading Weight680
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO OLYMPIC KOVAKROMATTU PAINONNOSTOTANKO - 590 kg

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO