T-kulmasoutu - Tanko kardaaninivelellä

SKU
6749

Esittelyssä mullistava T-Kulmasoutu tanko kardaaninivelellä – täydellinen työkalu kaikille, jotka haluavat tehostaa treeniään ja kehittää voimaa sekä monipuolisuutta. Tämä paketti tarjoaa kaiken tarvittavan dynaamiseen ja tehokkaaseen harjoitteluun, mukaan lukien tangon, joka on yhteensopiva salien yleisimpien levyjen kanssa 51,5 cm aukoilla, sekä lattiaan kiinnitettävän tukilevyn kardaaninivelellä.

395,00 €
Tilattavissa
Tuotetta ei juuri nyt ole varastossa

Kardaaninivelen Edut
Kardaaninivelen ansiosta voit suorittaa liikkeitä joustavasti ja luonnollisesti joka suunnassa. Olipa kyseessä perinteinen T-kulmasoutu, kasvot lattiaan päin, tai seisten suoritettava liike tangolla kasvojen edessä vasemmalta oikealle – tämä tanko mahdollistaa monipuoliset harjoitukset ja liikeradat. Tämä ominaisuus tarjoaa optimaalisen tavan vahvistaa tukilihaksia ja parantaa suorituskykyä kontaktilajeissa sekä nyrkkeilyssä.

Sopii Kaikkiin Treenivaiheisiin
Tämä tanko soveltuu niin intensiivisiin voimatreenihetkiin kuin kevyempään lämmittelyyn ja jäähdyttelyynkin. Seisten suoritettavat edestakaiset liikkeet ovat ihanteellisia lihasten herättelyyn ja palautumiseen, tarjoten tehokkaan välineen koko treenin kirjoon – tyhjällä tangolla tai enintään 10 kilon lisäpainoilla.

Tilaa Säästävä Ratkaisu
T-Kulmasoutu tanko kardaaninivelellä on suunniteltu myös tilan säästämiseen mielessä. Harjoittelupaikan voi helposti integroida mihin tahansa tilaan, sillä kokonaisuus ei vaadi enempää tilaa kuin 30 x 30 cm. Tanko voidaan säilyttää nurkassa nojaamassa tai sille voidaan rakentaa erikseen koukku, jolloin treenitila pysyy järjestyksessä ja käyttövalmiina.

T-Kulmasoutu Tanko Kardaaninivelellä: Monipuolisuuden ja Tehokkuuden Huippu
Olitpa sitten ammattiurheilija tai fitness-harrastaja, joka etsii uusia tapoja kehittää voimaa ja monipuolisuutta, T-Kulmasoutu tanko kardaaninivelellä on välttämätön lisävaruste treenikalustossasi. Kehitä tukilihaksiasi, paranna suorituskykyäsi ja maksimoi harjoittelusi tehokkuus tällä innovatiivisella ja tilaa säästävällä ratkaisulla.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2200 mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:T-kulmasoutu - Tanko kardaaninivelellä

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO