HC PRO SÄÄDETTÄVÄ SISSY SQUAT LAITE

SKU
MND-HA84

"Sissy squat" on erityinen kuntosalilaite, joka on suunniteltu tehostamaan erityisesti jalkojen ja pakaroiden harjoittelua, erityisesti reisilihasten etuosan, eli nelipäisen reisilihaksen treenaamiseen.

Sissy squat -laitteessa on säädettävä tukikehikko, johon käyttäjä voi lukita jalkansa, sekä pehmuste, johon pohkeet tukeutuvat harjoituksen aikana. 

Laitteen ansiosta käyttäjä voi suorittaa kyykkyjä takaosan varassa pitäen kehon suorassa asennossa, mikä tekee liikkeestä erityisen tehokkaan jalkalihasten treenaamiseen.

Harjoitusvaihtoehtoja sissy squat -laitteelle:

Perinteinen sissy squat: Lukitse jalkasi laitteeseen ja aseta pohkeesi pehmustetta vasten. Laskeudu alas polvien koukistuessa ja palaudu takaisin ylös. Voit pitää kädet joko vapaana tai käyttää niitä tasapainon säilyttämiseksi.

Sissy squat painojen kanssa: Voit lisätä haastetta suorittamalla liikkeen käsipaino tai levytanko kädessäsi. Pidä paino rintasi korkeudella tai hartioilla, laskeudu alas ja palaa takaisin ylös.

Yhden jalan sissy squat: Tämä on erittäin haastava versio, jossa teet liikkeen vain toisella jalalla kerrallaan.

Pitkäkestoinen sissy squat: Tässä versiossa pidät asentoa alhaalla useiden sekuntien ajan ennen kuin palaat takaisin ylös. Tämä voi auttaa parantamaan lihaskestävyyttä.

Sissy squat sykäyksittäin: Tässä versiossa laskeudut nopeasti alas ja palaat ylös hitaasti. Tämä voi auttaa lisäämään lihasvoimaa ja nopeutta.

Muista, että aina kun suoritat uuden liikkeen tai käytät uutta laitetta, on tärkeää ottaa huomioon tekniikka ja turvallisuus. 

Jos et ole varma siitä, miten laitetta käytetään, on aina parasta kysyä ohjeita kuntosalin henkilökunnalta.
 


 

399,00 €
Varastossa
  1. PU-nahkainen harjoitustyyny: tyyny on valmistettu paksunnetusta PU-nahasta, hikeä siirtävä ja hengittävä tekevät harjoittelusta mukavan.
  2. Teräsrunko: 40 * 80 mm.
  3. Kuminen liukastumista estävä kumityyny: pohja on varustettu kumisella liukumattomalla kumityynyllä, mikä tekee siitä vakaan ja luistamattoman lattialla.
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus980 mm
Leveys485 mm
Korkeus540 mm
LihasryhmäPeppu ja lantio, Reidet ja pohkeet
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO SÄÄDETTÄVÄ SISSY SQUAT LAITE

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO