Premium Wall Ball Kuntopallo 3-10 kg

SKU
BL059

PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO 3-10 KG: Välttämätön Väline Monipuoliseen Harjoitteluun
Esittelyssä HC PRO Deluxe seinäpallo, kuntopallo, treenipallo – erinomainen valinta monipuoliseen ja intensiiviseen treeniin. Tämä erittäin kova seinäpallo on suunniteltu kestämään pitkään, säilyttäen muotonsa harjoituksesta toiseen. Sen tahmea pinta tarjoaa maksimaalisen hallinnan, ja brodeeratulla painotunnistuksella varmistetaan, että tiedät aina, minkä painoista palloa käytät.

Ominaisuudet, jotka Tekevät Eron

  • Tasainen Halkaisija: Jokaisen pallon halkaisija on pysyvästi 35 cm, painosta riippumatta, mikä tarjoaa johdonmukaisen käyttökokemuksen.
  • Kestävä Materiaali: Valmistettu erityisestä 1000D PVC-materiaalista, joka takaa pallon kestävyyden ja pitkäikäisyyden.
  • Laadukas Täyte: Täytteenä toimii kumihiukkaset ja pienet kivet, jotka takaavat pallon muodon säilymisen ja matalan pomppimiskyvyn.
  • Käsin Ommeltu Painontunnistus: Kirjailtu painontunnistuspaneeli on suunniteltu kestämään, eikä se katoa tai kuoriudu käytössä.
Toimitus 4 pv
Varastossa
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HC PRO PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO 3 KG
64,90 €
HC PRO PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO 4 KG
70,90 €
HC PRO PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO 5 KG
73,90 €
HC PRO PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO 6 KG
76,90 €
HC PRO PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO 7 KG
79,90 €
HC PRO PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO 8 KG
80,90 €
HC PRO PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO 9 KG
82,90 €
HC PRO PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO 10 KG
84,90 €

Monipuolinen Käyttö
PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO 3-10 KG soveltuu laajaan valikoimaan harjoituksia, kuten heittoliikkeitä, voima- ja kestävyysharjoittelua sekä koordinaation ja tasapainon kehittämistä. Tämä tekee siitä ihanteellisen välineen niin yksilölliseen treeniin kuin ryhmäliikuntatunneille.

Optimaalinen Valinta Kuntosalille tai Kotiharjoitteluun
Ei ole väliä, oletko ammattilainen kuntosalin omistaja tai kuntoilusta kiinnostunut kotiharjoittelija, PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO tarjoaa laadukkaan ja kestävän ratkaisun treenivälineisiisi. Sen musta väri ja tyylikäs muotoilu sopivat saumattomasti mihin tahansa treeniympäristöön.

PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLO 3-10 KG: Harjoittelun Monipuolisuuden Huippu
Valitsemalla HC PRO Deluxe seinäpallon saat treenivälineen, joka tukee monipuolista harjoittelua ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi. Sen kestävyys, käyttömukavuus ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä erinomaisen lisän mihin tahansa treeniohjelmaan. Koe uusi taso harjoittelussa PREMIUM WALL BALL KUNTOPALLON avulla.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Premium Wall Ball Kuntopallo 3-10 kg

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO