Penkkipunnerrus seisten penkkikone

SKU
StandingBenchPress

HC PRO Penkkipunnerrus Seisten Penkkikone: Vallankumous Penkkipunnerruksessa

Tutustu HC PRO:n seisovaan penkkipunnerruskoneeseen – moderniin kuntosalilaitteeseen, joka tuo penkkipunnerruksen uudelle tasolle. Tämä uraauurtava laite on suunniteltu tarjoamaan haastava ja tehokas treenikokemus käyttäjille kaikilta kuntoilun tasoilta. Se tarjoaa ainutlaatuisen tavan suorittaa penkkipunnerrusta seisovassa asennossa, mikä avaa uusia mahdollisuuksia harjoittelun monipuolistamiseen.

Innovatiivinen Harjoittelu: Seisovan penkkipunnerruskoneen avulla voit kohdata penkkipunnerruksen haasteet uudesta näkökulmasta, mikä tehostaa harjoittelua ja vahvistaa ylävartalon lihaksia tavalla, johon perinteiset penkkikoneet eivät pysty.

Käyttäjäystävällinen Suunnittelu: HC PRO:n seisovan penkkipunnerruskoneen käyttö on intuitiivista. Sen avulla on helppo vaihdella otteita, korkeuksia ja käyttää jopa vasaraotteita, mikä tarjoaa kattavan treenin eri rintalihaksen osille.

Kestävä ja Turvallinen: Laadukas keinonahkaverhoilu on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä, ja paksu rungon profiili (100x50x3mm) varmistaa laitteen pitkäikäisyyden ja stabiilisuuden jokaisessa liikkeessä.

Ergonomia ja Mukavuus: Kiinnityksen yksinkertainen kantapään kellokoneisto mahdollistaa nopeat säädöt, parantaen harjoittelun ergonomiaa ja mukavuutta.

10 Vuoden Runkotakuu: HC PRO:n sitoutuminen laatuun näkyy 10 vuoden runkotakuussa, mikä takaa investointisi pitkäaikaisen arvon.

Tämä laite on täydellinen lisä jokaiselle kuntosalille, joka haluaa tarjota jäsenilleen uusimmat ja innovatiivisimmat harjoitteluvälineet. Se on erinomainen valinta myös henkilökohtaiseen käyttöön kotona, kun haluat viedä penkkipunnerrusharjoittelusi seuraavalle tasolle.

HC PRO Penkkipunnerrus Seisten Penkkikone ei ainoastaan rikasta harjoittelurutiiniasi, vaan myös edistää voiman ja lihasmassan kehitystä, tarjoten samalla uudenlaisen haasteen niin aloittelijoille kuin kokeneillekin urheilijoille.

2 390,00 €
Tilattavissa
Tuotetta ei juuri nyt ole varastossa
Tavallinen toimitusaika on: 21 työpäivää

Monipuoliset käyttötarkoitukset kaikille tasoille:

 • Suunniteltu seisovaan penkkipunnerrukseen: Tämä kone tuo penkkipunnerrukseen pystyasennon, haastaen ylävartaloasi uusilla tavoilla.
 • Vaihtoehtoiset liikeradat: Sen lisäksi, että laite mahdollistaa perinteisen penkkipunnerrusliikkeen, se sallii vaihtelevat liikeradat eri lihasryhmien aktivoimiseksi.

Edut aloittelijoille:

 • Yksinkertainen koordinaatio: Ihanteellinen noviiseille, vaatii vähäistä koordinaatiota, joten aloittaminen on helppoa.
 • Turvallinen harjoittelu: Automaattinen painon vapautus työnnettäessä eteenpäin takaa turvallisen harjoitteluympäristön. Aloittelijoita kehotetaan käyttämään turvaajaa lisäturvallisuuden vuoksi.

Edut voimanostajille:

 • Keskittynyt ylävartalon harjoittelu: Täydellinen voimanostoharjoitteluun, korostaa ylävartalon työntävän lihaksiston harjoittelua ilman monimutkaisia tekniikoita.
 • Voiman ja tehokkuuden kehittäminen: Auttaa rakentamaan voimaa ja tehokkuutta, jotka ovat elintärkeitä voimanoston tapahtumissa.

Edut fitness- ja kehonrakennuskilpailijoille:

 • Innovatiivinen harjoittelumenetelmä: Tarjoaa uuden kulman penkkipunnerrusharjoituksiin, mahdollisesti parantaen lihaskasvua ja voimaa.
 • Monipuoliset grippivaihtoehdot: Mahdollisuus käyttää erilaisia otteita monipuolistaa harjoittelurutiinia.
 • Uniikki kuormanjako: Tarjoaa kehonrakentajille innovatiivisia tapoja stimuloida lihaskehitystä.

Lisäominaisuudet:

 • Kestävä rakenne: Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, takaen pitkäikäisyyden ja kestävyyden.
 • Kompakti muotoilu: Pienen tilantarpeensa ansiosta sopii myös ahtaampiin tiloihin, maksimoiden harjoitusalueen tehokkuuden.
 • Haastavat harjoitukset: Tarjoaa haastavia harjoittelumahdollisuuksia korkeamman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

HC PRO:n seisova penkkipunnerruskone on monipuolinen ja turvallinen kuntosalilaite, joka palvelee erilaisia käyttäjäryhmiä. Se esittelee uusia tapoja suorittaa penkkipunnerruksia, auttaen voiman ja lihaskunnon kehittämisessä. Vankalla 100x50x3mm teräsprofiililla ja 10 vuoden runkotakuulla varustettu kone on rakennettu kestämään intensiivisten harjoitusten vaatimukset, tehden siitä arvokkaan lisän mihin tahansa kuntoilutilaan, joka haluaa laajentaa harjoitusvaihtoehtojaan.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1500 mm
Leveys1060 mm
Korkeus1870 mm
LihasryhmäRinta
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Penkkipunnerrus seisten penkkikone

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO