C60+ ANABOL ELITE TESTO - TÄMÄ TOIMII

SKU
C60ET100
Jo yli 100 vapaaehtoista urheilijaa on testannut ja/tai käyttää vieläkin C60+ Anabolia ja palaute on ollut positiivista. 
C60+ Anabol tuotteesta saavat ylimääräistä etua ja tukea KAIKKI fyysistä voimaa vaativien lajien harrastajat ja kilpailijat. 
Lisäksi auttaa palautumaan lajeista kuten hiihto, murtomaahiihto, luistelu, pyöräily, nyrkkeily jne lajit, joissa vaaditaan ehdotonta kestävyyttä ja pitää saada lihakset palautumaan.
 
Aitoja etuja/vaikutuksia/tuloksia ja kokemuksia C60 Anabolista? 

(Päivitys 06.01.2021)
Eläkeiässä 77 v mieshenkilö, jolla halut ja voimat hävinneet pysyvien lääkekuurien takia mm. sepelvaltimotaudin ehkäisyssä käytettävän lääkkeen takia.
Tuloksena impotenssiä, haluttomuutta, "toinen jalka haudassa" väsymystä ettei meinaa jaksaa vetää kenkiä jalkaan, testot nollan tuntumassa.
Salilla treenailua harrastelijatasolla vielä ennen tätä 2 kertaa viikossa ja ulkoilua päivittäin. Korona sairastettu vielä kaupan päälle. 
Ravintolisien reseptinä: vahva D3 + 500mg C-vitamiinia + multivitamiini ja Acetyl L-Karnitiini sekä C60Anabol uutena lisänä.
Vaikutus: Virtaa jälleen kuten vuosia sitten ja viriliteetti palannut kaupan päälle. Voimaa harrastaa ja ulkoilla ja enää ei edes mainita kenkien jalkaan vetoa, vaan aloitetaan touhuamaan ja remontoimaan kesämökkiä. 
Ravintolisien lisäksi käytössä kookosrasva kaikessa paistamisessa ja lisänä neitsyt muodossa samaa puuron sekaan OSTROVIT KOOKOSÖLJY RUUAN LAITTOON ja OSTROVIT-EKSTRANEITSYKOOKOSÖLJY

C60+ Anabolin annos EM tuloksiin 2 aamulla ja 2 illalla. 

(Päivitys 24.08.2020) 
Kun tuote tuli markkinoille sitä tarjottiin monille halukkaille vapaaehtoisille kilpatason kehonrakentajalle ja fitness urheilijoille HC GYM Saleilla tallinassa periaatteella "Käytä ja kerro tuliko mitään muutosta yhtään mihinkään?"
 
Emme muistaneet kysellä alkuun palautetta ollenkaan, mutta sitten 10 päivän kuluttua Personaal treenerit alkoivat pysäytellä saleilla ja alkoi tulemaan sähköpostia.
Kolmella bikini fitness kilpailijalla oli jalkaprässin maksimisarjaan tullut kuukausien junnaamisen jälkeen 20–30 kiloa lisää, eli siis 10 toiston tai pidemmän sarjan maksimisarjaan ja he olivat ja ovat edelleen (4.08.2020) kisakaudella, eli dieettikaudella, jolloin voimat päinvastoin putoavat hiljalleen.
 
Toiselta salilta tuli uutisia, että body fitness kilpailijalle riitti ja riittää 2 kapselia päivässä neljän sijaan ja tulokset sekä lihaksisto sen seurauksena olivat kasvaneet ja terävöityneet.
Viimeinen uutinen tuli mutkan kautta. 
 
Kilpailevan seuran menestynyt kehinrakentaja (mies) oli käynyt ostamassa C60 Anabolia ja halunnut todistaa, että tuote on feikki. Tuote alkoikin potkimaan ja kuulopuheen perusteella hän oli todennut että "tästä ollaan sitten hiljaa". 
No tieto tuli kuitenkin meille ja aloitettiin sitten markkinoimaan vieläkin enemmän.

C60 Anabol Elite Teston tarkoituksena on tarjota sinulle erittäin voimakas testosteronia korostava lisä, joka on suunniteltu tukemaan ja ylläpitämään testosteronitasoasi vahvoilla kapseleilla. Tuotteessa sisältyvä Ekdsiteni / Ekdisteroni on ollut jo 90 luvulla itäblokin urheilijoiden salainen ase voiman ja lihasmassan hankinnassa. C60+ Anabol Elite Testo sisältää tätä tärkeää vaikuttavaa ainetta jopa 20 kertaa enemmän kuin kilpailevat tuotteet, joita väitetään " vahvoiksi".

Tämä tarkoittaa sitä, että tuote sopii myös testattaville urheilijoille. Anabol Elite Testo otetaan 60 päivän kuurina ja sen tarkoitus on nostattaa kehon omaa testosteronin tuotantoa ja sitä kautta antaa lisää tehoja treeniin, rasvanpolttoon ja bonuksena jaksamista, parempaa mielialaa ja potenssia.

Matala testosteronitaso voi vaikuttaa haitallisesti harjoituksiin, ja et hyöty myöhemmin täysimääräisesti harjoitusohjelmassasi. Siksi tämä tuote sopii erinomaisesti tavoitteidensa maksimointiin. Ja tietysti miesten alhainen testosteronitaso tukahduttaa myös seksuaalisen halun ja suorituskyvyn.

Matala testosteronitaso tarkoittaa miehillä sitä, että vastaavasti koholla on naishormoni estrogeeni. Tämän voitte todeta katsellessanne peiliin tai ympärillenne ja näette miehen/iän joilla on naismaisetmuodot kuten keskivartalolihavuutta ja naismaisesti aluillaan olevat rinnat.

Jos kärsitte liikalihavuudesta, voimattomuudesta, päättämättömyydestä, masennuksesta ja yleisesti heikkoudesta sekä tahdon puutteesta luette juuri tällä hetkellä tekstiä tuotteesta, jolla voisitte alkaa ratkaisemaan näitä kaikki ongelmia kerralla.

Huomioikaa, että mikään tuote tai lääke ei poista rehtiä läskiä sohvalla makaillen ja telkkaria katsellen, vaan kehonmuokkaus alkaa korvien välistä ja päätös pitää tulla itsestä.

Jos olette jo päästäneet itsenne huonoon tai jopa omasta mielestä toivottomaan kuntoon tulee ensimmäisenä lisätä mitä tahansa liikuntaa askel askeleelta ja siivota ruokavaliosta pois yleisesti ottaen sokeri ja jauhotuotteet ja nauttia proteiinia ja terveellisiä hiilihydraatteja pienempinä annoksina alkaen aamupalasta ja pitää vähintään 5 tuntia taukoa ruokailujen väleillä, jotta rasvanpoltto voisi alkaa.

Jos olette pöhöttyneet lisäksi naishormonien ja hiilihydraattien liikasyömisen seurauksena, niin teidän tulee alkaa puhdistamaan itseänne sisäisesti puhdasta vettä nauttimalla. Koska kaikki vihreä ja hedelmät sisältävät jo muutenkin vettä, niin lisäveden määrä voisi olla 1,5–2,5 litraa päivässä riippuen janon tunteesta ja teidän alkupainostanne.

Puhdas vesi vie mennessään kehoon kertyneitä myrkkyjä, joita maksa ei ole voinut poistaa tähän asti.
Jos olette kahvin/teen nauttija, niin ottakaa ennen jokaista kahvia/teetä ensin 2–3 desiä puhdasta vettä "alle".

Miten Anabol Elite Testo lisää mieskuntoa?
Kuten edellä todettua, ei energia virtaa ihan itsestään kehoon, jos ette anna sille mitään mahdollisuutta siihen. Ottakaa Anabol buustia nopeuttamaan uuden ja kauniimman sekä energisemmän kehon saavuttamiseen.
Antakaa oman rakkaanne itse huomata muutos, älkää mainostako sitä etukäteen.

Miten poltan rasvaa ja kasvatan laadukasta lihasmassaa Anabol Elite Teston avulla?
Toimikaa kuten edellä kerrottu ja lisätkää joka viikkoon 3–4 treenikertaa, jossa todella treenataan intensiivisesti. Tämä tarkoittaa lyhyesti 2 yläkehotreeniä ja kahta jalkatreeniä per viikko. Treenit tulee aloittaa 10 minuutin kardiolla ja treeni itse pitää sisältää osuuden, jossa teette jotain mikä ylittää arkirutiinit, muuten lihaksilla ei ole syytä kasvaa suuremmiksi ja voimakkaammiksi. C60+ Anabol Elite Teston nauttiminen tunti ennen treeniä nautittuna auttaa saamaan lisää tehoja ja aktivoimaan oman testosteronin tuotantoa. Jos olette lihasmassakuurilla, niin ottakaa treenin jälkeisen ruokailun yhteydessä lisäksi 2 Anabol Elite kapselia proteiinirikkaan aterian yhteydessä lisäämään proteiinin/aminohappojen imeytymistä lihaksiin.
Tehkää punttitreeni alle tuntiin ja lopettakaa treeni kardioon joka voi sitten olla jo 15-20minuuttia.

Marek Kalmuksen omia ja asiakkaiden kokemuksia C60 Anabolin käytöstä (päivitys 30.08.2020):  
 
Liian alhainen testosteronitaso ei ole hyvä miehille eikä naisille.
Miksi, miksi ja kuinka paljon - olen jo kirjoittanut tästä tuotteesta aikaisemmin Facebookissa. Toistaiseksi haluaisin tiivistää lyhyesti palautteen, jonka olen saanut niiltä, ​​jotka ovat käyttäneet sitä ja joilla ei ole ollut paljon sanottavaa tuloksista.

He ovat pääasiassa miehiä, mutta on myös naisia, joille olen suositellut tätä ravintolisää, ja he ovat tähän mennessä olleet tyytyväisiä siihen.

Ensimmäinen käyttöviikko - alat tuntea korkeampaa ja vakaampaa energiatasoa koko päivän. Uni muuttuu syvemmäksi ja laadukkaammaksi. Kun heräät, tunnet levänneesi. Keski-ikäiset naiset, jotka ovat kokeilleet sitä nyt, ovat huomanneet kaiken tämän.

Toinen käyttöviikko - tunnet myös energian lisääntymisen harjoittelun aikana. Sekä aerobinen kestävyys että voimakestävyys kasvavat. Kuntosalilla treenaavat voivat nostaa hieman suurempia painoja entistä helpommin. Tuntuu siltä, ​​että maan painovoimilla on vähän vähemmän vaikutusta tankoihin ja käsipainoihin. Myös sukupuolihalu lisääntyy. Ja sekä miehille että naisille. ????????

Uni on edelleen erittäin hyvää ja virkistävää. Ruokahalu on hieman lisääntynyt, mutta vain niille, jotka eivät halunneet syödä paljon muuten. Kyllä, joukossamme on tällaisia ​​ihmisiä, ja itse asiassa melko paljon niiden ylipainoisten lisäksi, joilla päinvastoin on pysyvä ongelma ruokahalunsa hillitsemisessä.

Kolmas käyttöviikko ja todennäköisesti sen jälkeenkin, koska tämä palaute perustuu viimeisiin kahteen kuukauteen.

Voima ja kestävyys kasvavat edelleen. Ne, joilla on aineenvaihduntaongelmia, ovat vahvistaneet, että vatsa toimii säännöllisesti joka päivä, vaikka aikaisemmin kävin muutaman päivän välein tai jopa harvemmin. Tämä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi vatsassa ja suolistossa.

Rasvaprosentti vähenee huomattavasti ja lihakset kasvavat hieman. Sekä miehille että naisille. Nukkuminen on erittäin hyvälaatuista ja melkein jokaisella on melko paljon unia. Jopa ne, jotka tiesivät aiemmin, että he eivät nuku tai että tämä tapahtui hyvin harvoin.

Lopuksi totean, että en ole tähän mennessä saanut oikeastaan ​​mitään negatiivista palautetta.

Olen kuitenkin korostanut tätä aiemmin ja teen sen täällä. Kun ostat renkaita ja renkaita autollesi viimeisenä, se ei lisää tehoa auton moottoriin. Kaikista autoista ja ihmismoottoreista voidaan kuitenkin ottaa enemmän, jos polttoaine on korkealaatuista. Siksi oikea päivittäinen ruokavalio on nro 1 ja tämän ravintolisän edut kasvavat entisestään.
Jos sinusta tuntuu, että haluat parantaa elämänlaatua, yritä ehdottomasti!

- Marek Kalmus.


Mitä hyötyjä saan Fenugreekistä?

  • Se alentaa ja auttaa tasapainoittamaan kolesterolia.
  • Auttaa tasapainoittamaan vatsan toimintaa ja ruuan sulatusta. Tämä auttaa sitten kallisarvoisia ravintoaineita ja vitamiineja imeytymään paremmin. Emme saa unohtaa myöskään sitä, että ilman kunnollista ruuan sulatusta myöskään proteiinit eivät hajoa aminohapoiksi ja imeydy lihaksiin.
  • Vähentää nälän tunnetta. Helpoittaa tarkan ruokavalion pitämistä ja auttaa saavuttamaan unelmien vartalon.
  • Tukee maksan ja munuaisten terveyttä ja toimintaa. Auttaa täten kehoa puhdistumaan kuona-aineista ja saa ihonkin näyttämään terveemmältä sisäisen tasapainon ansiosta.
  • Vähentää lihasarkuutta treenien jälkeisinä päivinä.
  • Auttaa kaljuuntumisen vastaan . Siinä on korkeat proteiini- ja nikotiinihappopitoisuudet, joiden tiedetään olevan hyödyllisiä hiusten putoamista ja hilsettä vastaan ja hoidettaessa erilaisia päänahan ongelmia, kuten hiusten kuivuminen, kaljuuntuminen ja hiusten oheneminen. Oct 3, 2017

Nostaako fenugreek testosteronia?
Fenugreekillä on tutkittu sen mahdollisuuksia lisätä luonnollisesti testosteronia. Se sisältää furostanolisia saponiineja, joita uskotaan lisäävän testosteronin tuotantoa. 

Tutkimuksessa havaittiin, että testosteronitasot nousivat jopa 46 % vaikuttavassa 90%: ssa osallistujista. Toukokuu 10, 2019.

Miten saavutan rasvattoman kehon mahdollisimman nopeasti menemättä ylikuntoon?
Aamukardio on avain sekä rasvan polttoon, että lihaskasvuun. Tehkää kävelylenkki tai kuntopyörää tai vaikka pyörälenkki noin 20 minuuttia heti aamulla ensimmäisenä. Juokaa lasi vettä ennen lähtöä ja nauttikaa aamupala sekä päivän vitamiinit vasta aamukardion jälkeen.

Käyttöohje:
Ota 4 kapselia 1–2 kertaa päivässä. Yhden annoksen tulisi olla 30–60 minuuttia ennen harjoittelua. 2–4 kapselia ennen nukkumaan menoa.
Eli treenipäivänä 2 kapselia ennen treeniä ja illalla ennen nukkumaan menoa 2–4 kapselia.
Välipäivinä 4 kapselia ennen nukkumaan menoa.
Ota kuurina. 60 pv ja pidä sitten 15–30 pv taukoa ennen uutta kuuria.

Sisältö:
Fenugreekiä - 300,0 mg
Avena sativa - 160,0 mg
Ekdysteronia - 150,0 mg
Piperiniä - 8,0 mg magnesiumia - 464,0 mg, 124% RDA *
C-vitamiinia - 100,0 mg, 125% RDA *
Sinkkiä - 15,0 mg, 150% RDA *
B6-vitamiinia - 4,2 mg, 300% RDA *
B12-vitamiinia - 80,0 ug, 3200% RDA *

Lisätietoa Ekdistenistä:
Ekdisteni Sillä on voimakas, tonisoiva ja mikä välttämätöntä, sillä on anabolinen vaikutus. Molekyylisten vaikutusmekanismien suhteen ecdisten on samanlainen kuin anaboliset steroidit (se sitoutuu lihassolujen kalvojen reseptoreihin, siirtyy sytoplasmisen reseptorien kanssa solun ytimeen, missä se säätelee nukleiinihappojen synteesiä, mikä puolestaan\u200b\u200bohjaa proteiinien biosynteesiä).

Kuten lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, steroidien rakenteesta huolimatta ekdystiinillä ei ole eksogeenisten testosteronivalmisteiden ja anabolisten steroidien haitallisia sivuvaikutuksia. Ecdystenin pitkäaikainen käyttö jopa suurina annoksina (1–2 kuukauden ajan) ei aiheuta häiriöitä kehon tärkeimpien hormonien (kortisoli, kasvuhormoni, testosteroni, insuliini, kilpirauhasta stimuloiva hormoni) pitoisuuksissa veressä, eikä siinä ole mitään haittavaikutukset maksassa.

Ecdisten ei sisällä dopingia, ja sitä voidaan käyttää ilman rajoituksia antidopingvalvonnassa. Samaan aikaan ekdysteenin (2–4 tablettia) käyttö samanaikaisesti lisäproteiinin saannin kanssa edistää voimakasta anabolista vaikutusta (vahvuus vastaa 40% methandrostenolonin vastaavan annoksen vaikutuksesta).

Kehonrakentajille on suositeltavaa ottaa ecdisten (1–3 tablettia 2–3 kertaa päivässä aterian jälkeen) intensiivisen työskentelyn aikana, kun paino on suuri (anaerobinen energiansaantivyöhyke), samoin kuin suoritettujen harjoitusten volyymin kasvaa voimakkaasti (nousevat kuormat). Vaikutuksen alkamisen kesto on 10–20 päivää. Sitten, kun sinulla on ylläpitokuormituksia, sinun on pidettävä tauko valmisteen ottamisessa 10–15 vuorokautta. Kuten jo mainittiin, on suositeltavaa yhdistää ecdisten-saanti proteiinivalmisteiden ja B6-, B12 Bs-vitamiinien saannin kanssa.

Lähde: Ezoteriker.

Ravintolisä.
Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottautumattomissa.
Säilytä huoneenlämmössä suojaamalla valolta.
Parasta ennen päivämäärä ilmoitetaan pakkauksessa.

Pakkaus 100kpl.

Tyytyväisen asiakkaan kokemuksia 03.06.2021
Ajattelin laittaa itsekin palautetta tuosta Elite Testo C60+. Erinomainen tuote hintaansa nähden vieläpä. Otin kokeeksi yhden purkin ja nyt tilasin toisen. Olen erittäin intensiivinen treenaja. Käyn salilla kuusi kertaa viikossa tällä haavaa. Treenaan raskailla ja kovaa. Olen ylivoimaisesti kovimmalla intensiteetillä treenaava harrastelija Oulussa. Olen pitänyt siitä vähän kirjaa koska olen kiertänyt kuusi salia täällä ja kaikilla on ollut myös pro tason treenaajia. Aloitin treenaamisen kolme vuotta sitten ja olen jo 46 vuotta eikä mulla oikeastaan muuta urheilu taustaa ole. Koska jäin koukkuun punttien pariin ensimmäisestä kerrasta koska tuntui että sain nuoruuteni takaisin sillä nuorena käytiin kavereiden kanssa salilla ahkerasti. Olin jo silloin intensiivinen treenaaja eikä lisäravinteita ollut muuta kuin maltoa, koska muut oli niin kallista että se oli vaan kananmunia ja makaroonia ???????????? Nyt kun aloitin yli kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen uudelleen olin entiseni saatana intensiteetin suhteen mutta palautuminen oli hidasta ja kipeää on ollut voin kai sanoa. Ei ole ollut nuorta kollia vielä salilla joka kykenee samaan kehitykseen samassa ajassa. Nimittäin ensimmäiset 9 kk painoni laski kilon kuukaudessa niin että matalin painoni oli tuolloin 80,5 kg. Otin ruokavalion ja lisäravinteet tosissaan koska olen jo sen ikäinen että nyt jos koskaan on iskettävä jos meinaa koska turha katella enää kolmea vuotta koska vaikeammaksi menee tulevaisuudessa. Koska pidän treenaamisesta niin paljon niin että ajattelin että mikäpä siinä. Kokeillaan. Ja monesta tuotteesta on ollut toki hyötyä mutta kyllä tämä Elite Testo on ollut ylivoimaisesti paras ainakin ikämiehelle joka vittu treenaa lujaa. Kohta on tuo ensimmäinen purkki syöty ja tulos on se että rasvaprosentti on laskenut, mikä on pirun hankala tässä iässä. Ja paino on noussut silti 1,5 kiloa. Se on kaikki totta mitä mainoksesanne kerrotte. Olen kokenut kaiken olevan noin. Palautuminen on nopeampaa vaikka rauta on kevyempää joka lihasryhmälle. Se cardio teho on parempi.
Tällä hetkellä painoni on 107 kg. Kohtuullinen lukema ikämiehelle kahdessa ja puolessa vuodessa ilman laittomia aineita edes. Eli 27 kiloa plussa ja solid muscle. Voima tasoistani puhumattakaan koska ne on kaikessa noin 2-3 kertaiset normaaliin kuntoilijaan verrattuna. Olen elämäni kunnossa nyt enkä aio lopettaa koska koska on se vaan mukavaa tuntea testosteroni veressä salilta lähtiessä.

Halusin tarinani jakaa koska jotakin erikoista tässäkin ehkä on. Ja koska se Testo Elite on mainostamisen arvoinen tuote. 

27,90 €
Varastossa
  • Osta 2 hintaan 26,23 € /kpl ja säästä 6%
  • Osta 3 hintaan 24,55 € /kpl ja säästä 12%
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:C60+ ANABOL ELITE TESTO - TÄMÄ TOIMII