HC PROFESSIONAL MEGA MASS ÄMPÄRI 2 KG

SKU
MegaMass2kg

HC PRO Mega MASS on erinomainen tuote fitness-urheilijoille ja kehonrakentajille, jotka kamppailevat lihasten kehityksen ja kehonpainon nostamisen kanssa. Tämä tuote sisältää proteiinin lisäksi runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja BCAA-aminohappoja, jotka ovat erityisen tärkeitä lihasten rakentamisessa ja palautumisessa.

Fitness-urheilijat ja kehonrakentajat voivat hyötyä tästä tuotteesta seuraavilla tavoilla:

Lihasten rakentaminen: Tuote sisältää runsaasti proteiinia, joka on olennainen lihasten rakennusaine. Proteiini auttaa vahvistamaan ja kasvattamaan lihaksia, mikä on erittäin tärkeää fitness-urheilijoille ja kehonrakentajille, jotka pyrkivät lisäämään lihasmassaansa.

Parempi palautuminen: BCAA-aminohapot ovat tärkeä osa palautumista ja lihasten korjausta. Näiden aminohappojen lisääminen tuotteeseen voi auttaa vähentämään lihasten kulumista ja nopeuttamaan palautumisprosessia kovien treenien jälkeen.

Energian lisääminen: Tuote sisältää hiilihydraatteja, jotka tarjoavat elimistölle tarvittavaa energiaa. Fitness-urheilijat ja kehonrakentajat tarvitsevat runsaasti energiaa suorituskyvyn ylläpitämiseksi ja tehokkaan treenin suorittamiseksi.

Makro- ja mikroravinteiden saanti: Mega MASS tarjoaa myös laajan valikoiman vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat tärkeitä kehon optimaalisen toiminnan tukemiseksi. Nämä ravinteet voivat auttaa varmistamaan, että keho saa kaiken tarvitsemansa treenien ja kehonrakennuksen aikana.

Keski-iässä oleville miehille tuote voi tarjota seuraavia etuja:

Lihaskunnon ylläpitäminen: Ikääntyessä lihasmassa voi luonnollisesti vähentyä. Proteiini ja BCAA-aminohapot Mega MASS -tuotteessa voivat auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja vähentämään lihasmassan menetystä iän myötä.

Palautuminen ja liikkuvuus: Hydlisoitu kollageen, joka on proteiinista peräisin oleva aine, auttaa tukeamaan lihasten ja nivelten terveyttä. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä keski-iässä oleville miehille, jotka saattavat kokea nivelten jäykkyyttä ja liikkuvuuden vähenemistä.

Kokonaisuutena HC PRO Mega MASS on monipuolinen tuote, joka tarjoaa tärkeitä ravinteita ja auttaa tukemaan lihasten kehitystä, palautumista ja yleistä hyvinvointia fitness-urheilijoille, kehonrakentajille ja keski-iässä oleville miehille. Sitä voidaan käyttää päivittäisenä lisänä treenien yhteydessä tai aterioiden välillä, ja se voi auttaa parantamaan suorituskykyä ja saavuttamaan tavoitteita.

HC PRO Mega MASS on täydellinen tuote treenajille, jolla on ongelmia lihasten kehityksessä ja kehonpainon nostamisessa. Proteiinienn lisäksi se sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja BCAA aminohappoja. BCAA aminohappoja 100 g:ssa (tai yhdessä annoksessa) on huimat 7000 mg. Tämä on enemmän kuin erillisissä BCAA kapseleissa useimmissa tapauksissa!!! BCAA on yksi tärkeimmistä lihasten rakennusaineista (kuten tiilet tiilitalossa) ja ohjaa myös muita aminohappoja lihassoluihin palautumista ja rakentamista varten. Tuote on erittäin liukoinen, sillä on hyvät maut, se on helposti sulavaa ja se on makeutettu STEVIA NATURAL SWEETENERillä!

100 g sisältää:
Energiaa 392kal / 1638 Kj
Proteiinia 20 g
Hiilihydraatit (20 g sokereita) 64 g
Rasvaa (5 g kylläistä) 6 g

Käyttöohje:
Sekoita 3 mittalusikkaa Mega Mass massanrakentajaa päivässä veteen tai maitoon ja nauti seuraavasti: Käytä ennen ja / tai jälkeen harjoittelun ja aterioina oman maun mukaan. 
Soveltuu myös käytettäväksi heti heräämisen jälkeen, jotta voidaan estää öiset kataboliset (lihaksia tuhoavat) prosessit.

HC PROFESSIONAL -tuotteet ovat farmaseuttisesti puhdasta, ja niiden oikea koostumus on taattu. Kaikki HC PRO -tuotteet on valmistettu Euroopan unionissa sertifioidulla tehtaalla. 
Paras Geineri ja Massanrakentaja, Massanlisääjä Suomen halvimmalla hinnalla!

Pakkaus: 2kg ämpäri.

Ravintolisä
Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.
Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.
 

19,90 €
Varastossa

Monipuolinen ja tehokas lihasmassan kasvattaja HCPRO-tuoteperheestä.

Erittäin monipuolinen ja kattava koostumus tukee harjoittelutuloksiasi.

Optimaalinen ravintosuhde palautumiseen

Sisältää huippulaadukkaan proteiinilähteen ja nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja

Rikastettu aminohapoilla, vitamiineilla, kivennäisaineilla ja muilla aktiivisilla ainesosilla

Erinomaiset maut ja hyvä liukoisuus

Ravintoarvo:

100g sisältää :

energiaa 392cal / 1638 Kj 

Proteiinia 20g 

Hiilihydraatteja 64g 

Rasvaa (5g tyydyttynyttä) 6g.
 

Tuottaja: HC PRO AS.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus230 mm
Leveys230 mm
Korkeus195 mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PROFESSIONAL MEGA MASS ÄMPÄRI 2 KG

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO