Paksut tanko-akselitanko 19 kg

SKU
HCP-TBA

HC PRO 50 MM PAKSU TANKO-AKSELITANKO: Monipuolisuutta ja Voimaa Harjoitteluusi
Tutustu HC PRO:n paksuun tanko-akselitankoon, joka on suunniteltu tuomaan uutta ulottuvuutta ja haastetta harjoitteluusi. Tämä 50 mm paksuinen akselitanko painaa 19 kg ja on ihanteellinen väline otteen parantamiseen, painopisteen siirtämiseen ja harjoittelun monipuolistamiseen. Maksimikuormituksensa 450 kg ansiosta se soveltuu erinomaisesti niin kevyempiin kuin raskaampiinkin treeneihin.

Toimitus 4 pv
190,00 €
Varastossa

Voimamiesharjoittelun Perusta
Akselitanko on erityisen suosittu voimamiesharjoittelussa, jossa se toimii keskeisenä välineenä akselin nostoharjoittelussa. Harjoitteessa tanko nostetaan maasta vatsan päälle, heilautetaan siitä rinnalle ja lopulta suorille käsille. Tämä harjoitusmuoto kehittää voimaa, koordinaatiota ja tekniikkaa.

Paranna Otetta ja Lisää Vaihtelua
HC PRO paksu tanko-akselitanko on erinomainen valinta kuntoilijoille, jotka haluavat keskittyä otteen vahvistamiseen ja tuoda lisää vaihtelua treeniinsä. Sen ainutlaatuinen paksuus haastaa otteen, mikä vahvistaa käsien, ranteiden ja koko ylävartalon lihaksia.

Kuuluu Jokaiselle Kuntosalille
Tämä akselitanko on "must have" -varuste keskimääräistä paremmille kuntosaleille, joiden tavoitteena on tarjota monipuolisia harjoitteluvälineitä jäsenilleen. Sen lisäys harjoitusvälineistöön vahvistaa kuntosalin asemaa erikoistankojen tarjoajana ja monipuolistaa treenimahdollisuuksia.

HC PRO PAKSU TANKO-AKSELITANKO: Monipuolistaa Harjoittelua, Parantaa Otetta
HC PRO:n paksu tanko-akselitanko on välttämätön hankinta kaikille, jotka haluavat lisätä haastetta ja monipuolisuutta harjoitteluunsa. Sen tuoma vaihtelu, otteen parantaminen ja maksimaalinen kuormitus tekevät siitä arvokkaan lisän mihin tahansa kuntosalin välineistöön. Kehitä voimaa ja tekniikkaa uudella tasolla HC PRO paksun tanko-akselitangon avulla.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2180 mm
Leveys50 mm
Korkeus50 mm
Halkaisija50MM
Sleeve diameter50MM
Max Loading Weight450
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Paksut tanko-akselitanko 19 kg

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO