Safety Kyykkytanko 30 kg

SKU
HCP-SSB

HC PRO Safety Kyykkytanko 30 kg - Parannettu Malli Paremmilla Pehmusteilla
HC PRO Safety -kyykkytanko on uudistettu paremmilla ja paksummilla pehmusteilla tarjoten entistäkin mukavampaa ja turvallisempaa kyykkyharjoittelua. Tämä päivitetty malli sopii erinomaisesti myös "Light" ja Fitness -kuntosaleille sekä vaativille kotikuntosaleille, tarjoten monipuolisia harjoitusmahdollisuuksia.

Tekniset tiedot:

  • Paino: 30 kg
  • Pehmusteiden parannettu paksuus lisää mukavuutta ja tukea
  • Sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille
  • Soveltuu käytettäväksi monipuolisesti eri harjoittelumenetelmissä
Toimitus 4 pv
289,00 €
Varastossa

Innovatiivinen Design, Lisäämään Turvallisuutta ja Mukavuutta
Safety kyykkytanko tarjoaa ainutlaatuisen tavan suorittaa kyykkyjä, pitäen tangon tasapainoisesti hartioiden päällä ilman käsien tukea. Tämä erikoiskyykkytanko on osoittautunut erittäin hyödylliseksi vanhemmille voimanostajille ja kehonrakentajille, joiden liikkuvuus voi olla rajoittunut. Paksut pehmusteet tarjoavat parempaa tukea ja mukavuutta harjoittelun aikana, vähentäen paineen tunnetta harteilla ja selällä.

Monipuoliset Harjoitusmahdollisuudet
Tämän kyykkytangon avulla voit suorittaa monipuolisia kyykkyharjoituksia, jotka auttavat kehittämään voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Safety kyykkytanko tarjoaa myös mahdollisuuden säätää apua kyykyn suorittamiseen, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon monenlaiseen harjoitteluun.

Soveltuu Kaikille Kuntoilijoille
HC PRO Safety kyykkytanko sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille, olit sitten aloittelija tai kokenut kuntoilija. Tämä turvallisuutta lisäävä tanko tarjoaa tehokkaan ja mukavan harjoitusvälineen niin kuntosalille kuin kotiinkin.

Hintaan Sisältyvät Jousilukot
Hintaan sisältyvät jousilukot takaavat, että tanko pysyy tukevasti paikallaan harjoittelun aikana, lisäten turvallisuutta ja vakautta.

HC PRO Safety Kyykkytanko tarjoaa turvallisen ja mukavan harjoitusvaihtoehdon kaiken tasoisille kuntoilijoille, ja se tulisi olla olennainen osa jokaisen hyvän koti- ja kaupallisen kuntosalin varustusta.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2250 mm
Paino30 kg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Safety Kyykkytanko 30 kg

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO