HC PRO SAFETY KYYKKYTANKO - UUSI MALLI

SKU
HCP-SSB
HC PRO Safety -kyykkytanko paremmilla ja paksummilla pehmusteilla kuin tavallisesti. Sopii nyt paremmin myöskin "Light" ja Fitness kuntosaleille ja tietenkin paremmille kotisaleille.
 
Mikä on safety kyykkytangon idea?
Safety kyykkytanko pysyy hartiolla myöskin ilman käsien apua sellaisenaan. Tästä erikoiskyykkytangosta on ollut paljon apua vanhan liiton voimanostajille ja bodareille, joilla hartioiden ja käsien liikkuvuus on pienentynyt iän myötä ja nyt safety squat kyykyn erikoistangon kanssa kyykkämistä voidaan jatkaa.
 
Kyykkyvihje:
Jos treenaatte kuntosalilla jossa on power rack eli monitoimiteline, niin voitte kyykätä telineen sisällä myöskin niin, että "autatte" tarvittaessa käsillä itseänne kyykyn ala-asennosta. Kyykky tehdään tällöin niin, että kyykyn yläasennossa otetaan tangon sijasta kiinni telineen rungosta noin rintojen alaosan kohdalta ja laskeudutaan kyykkyyn. Kun olette ala-asennossa, niin voitte säädellä itse tarvitsetteko muuta apua kuin hiukan tasapainoon ja koordinaatioon vai autatteko itseänne hiukan myös käsillä ylös vetäen.
 
Tämä tanko tulisi olla jokaiselle hyvällä koti ja kaupalliselle kuntosalilla.
Hintaan sisältyvät jousilukot.
Paino 30 kg.
Toimitus 4 pv
289,00 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2250
Leveys0
Korkeus0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO SAFETY KYYKKYTANKO - UUSI MALLI
Lisää tuotteesta HC PRO