Ladytanko - naisten tanko 180 cm / 10 kg

SKU
BC206

HC PRO Kromattu Ladytanko - Täydellinen Valinta Naisten Voimaharjoitteluun

Tutustu upeaan HC PRO Kromattuun Ladytankoon, joka on suunniteltu erityisesti naisten voimaharjoitteluun. Tämä 180 cm pitkä ja 10 kg painava tanko on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, tarjoten kestävyyttä ja luotettavuutta treeniisi. Sen 50 mm hihan halkaisija sopii olympialevypainoille, ja 26 mm kahvan halkaisija on mitoitettu erityisesti naiskäyttäjien ergonomiaa silmällä pitäen. Levypidikkeen/hihan pituus: 17cm.

Erikoisominaisuudet ja Hyödyt:

  • Naisten Ergonomiaan Suunniteltu: Kahvan hienosäädetty halkaisija mahdollistaa paremman ja turvallisemman otteen, mikä on erityisen tärkeää tekniikan kehittymisen ja turvallisuuden kannalta.
  • Monipuolisuus: Tanko soveltuu erinomaisesti sekä kotisaleille että kaupallisiin kuntokeskuksiin, kiitos sen lyhyemmän pituuden, joka mahdollistaa käytön ahtaammissakin tiloissa.
  • Kestävä ja Tyylikäs: Kromattu pinta ei ainoastaan näytä hyvältä vaan myös suojaa tankoa korroosiolta ja kulumiselta, varmistaen pitkän käyttöiän.

Hyödyt Käyttäjille:

  • Täydellinen Mitotus: Suunniteltu erityisesti naisten fyysisiin mittoihin sopivaksi, tarjoten mukavuutta ja tehokkuutta harjoitteluun.
  • Turvallisuus ja Käyttömukavuus: Ergonominen muotoilu vähentää loukkaantumisriskiä ja mahdollistaa keskittymisen harjoittelun tehoon.
  • Monikäyttöisyys: Soveltuu laajaan valikoimaan harjoituksia, aina perusvoimaharjoittelusta olympiatason nostoihin.

Kuntosaliomistajille ja Kotikuntoilijoille:

  • Erinomainen Lisä: Ladytanko on täydellinen lisävaruste kotisaleille ja naisille suunnattuihin kuntokeskuksiin, tarjoten erikoistuneen harjoitteluvälineen, joka täyttää naisten erityistarpeet.
  • Pieni Tilantarve: Sen kompaktin pituuden ansiosta tanko sopii erinomaisesti pienempiin tiloihin, mahdollistaen monipuolisen harjoittelun myös kotona.
  • Kestävä Sijoitus: Korkealaatuisesta materiaalista valmistettu tanko takaa pitkän käyttöiän, vähentäen tarvetta jatkuvalle huollolle tai uusimiselle.
Toimitus 4 pv
149,00 €
Varastossa

Käyttöideoita:

  • Tekniikan Hiominen: Käytä Ladytankoa tekniikkaharjoittelussa, keskittyen erityisesti oikean nostoasennon ja liikeratojen oppimiseen.
  • Voima ja Kestävyys: Sisällytä tanko osaksi voimaharjoittelua, hyödyntäen sen monipuolisuutta kehittääksesi lihasvoimaa ja -kestävyyttä.
  • Monipuoliset Harjoitukset: Kokeile erilaisia nostoja ja harjoitteita, kuten maastavetoja, kyykkyjä ja tempauksia, hyödyntäen tankon ainutlaatuisia ominaisuuksia.

HC PRO Kromattu Ladytanko on suunniteltu vastaamaan naisten erityistarpeita voimaharjoittelussa, tarjoten turvallisen, mukavan ja monipuolisen harjoitteluvälineen, joka tukee niin aloittelijoita kuin kokeneempia kuntoilijoita heidän tavoitteissaan. Sen avulla voit maksimoida treenisi tehokkuuden samalla kun pidät huolen turvallisuudesta ja mukavuudesta. 

Valitsemalla HC PRO Kromatun Ladytangon, sijoitat kestävään ja tyylikkääseen välineeseen, joka tukee voimaharjoittelusi kehittymistä vuosiksi eteenpäin. Olipa kyseessä kotisali tai kaupallinen kuntosali, tämä tanko on erinomainen lisä mihin tahansa harjoitusympäristöön, tarjoten erityisesti naiskäyttäjille suunniteltuja etuja, jotka edistävät heidän harjoittelunsa tuloksellisuutta ja nautittavuutta.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1800 mm
Halkaisija26MM
Sleeve diameter50MM
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ladytanko - naisten tanko 180 cm / 10 kg

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).