Helper hex bar - Monipuolinen erikoistanko 35 kg

SKU
HELPHEXBAR

HC PRO HELPER HEX BAR on vankka ja monipuolinen erikoistanko, suunniteltu erityisesti maastavedon ja farmarikävelyn harjoitteluun. Tämä hex bar tarjoaa käyttäjälle monia etuja verrattuna perinteiseen suoraan voimanostotankoon.

349,00 €
Tilattavissa
Tuotetta ei juuri nyt ole varastossa
Tavallinen toimitusaika on: 21 työpäivää

Ominaisuudet:

  • Vankka Rakenne: Valmistettu kestävästä materiaalista, joka takaa pitkäikäisen käytön ja kestävyyden kovassakin treenissä.
  • Helppo Lataaminen: Helppokäyttöinen muotoilu mahdollistaa levyjen helpon lataamisen tangon ollessa käänteisessä asennossa.
  • Monipuolinen Käyttö: Soveltuu erinomaisesti maastavedon ja farmarikävelyn lisäksi moniin muihin harjoituksiin, tarjoten vaihtelua ja tehokkuutta treeneihin.
  • Parannettu Vetokulma: Hex barin käyttö mahdollistaa paremman ja pystympänä vedon, mikä voi vähentää loukkaantumisriskiä ja tarjota tehokkaamman harjoitteluelämyksen.

Hyödyt HC PRO HELPER HEX BAR -tangosta:

  • Parannettu Suorituskyky: Hex bar mahdollistaa paremman vetokulman ja tehokkaamman harjoittelun moniin eri liikkeisiin.
  • Monipuolinen Käyttö: Soveltuu erinomaisesti useisiin erilaisiin harjoituksiin, kuten maastavetoon ja farmarikävelyyn, tarjoten vaihtelua ja tehokkuutta treeneihin.
  • Helppo Lataaminen: Tangon käänteinen muotoilu helpottaa levyjen lataamista ja mahdollistaa sujuvan harjoittelun ilman ylimääräistä vaivaa.

HC PRO HELPER HEX Tanko on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat monipuolisen ja tehokkaan tankovaihtoehdon maastavedon ja muiden harjoitusten suorittamiseen. Sen vankka rakenne ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä loistavan lisän kuntosalin välineistöön.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2060 mm
Sleeve diameter50MM
Max Loading Weight315
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Helper hex bar - Monipuolinen erikoistanko 35 kg

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO