OstroVit 3C CLA L-karnitiini kromi 150 g

SKU
OV3CCLLCaCh15g

OstroVit 3C CLA Carnitine Chromium on laadukas ravintolisä jauheena, joka liukenee veteen ja on saatavalla kahdessa herkullisessa maussa - kiwi ja vadelmanmakuinen limsa mintulla. Tuote on kompleksi kolmesta aktiivisesta ainesosasta - L-karnitiinista, CLA:sta ja kromista. Se on kehitetty korkealaatuisista ainesosista kaikkia fyysisesti aktiivisia ihmisiä varten, jotka haluavat huolehtia oikeasta aineenvaihdunnasta ja tukea painonpudotusprosessia kokonaisvaltaisesti.

Painonpudotus - mistä aloittaa?

L-karnitiini: L-karnitiini edistää rasvanpolttoa ja lisää treeniin kestävyyttä. Se auttaa kuljettamaan rasvahappoja soluihin, joissa niitä käytetään energiana, mikä auttaa vähentämään kehon rasvamassaa.

CLA (konjugoitu linolihappo): CLA on luonnollinen yhdiste, joka auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja polttamaan kehon rasvaa. Se myöskin tukee terveellistä aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään tulehdusta kehossa.

Kromi: Kromi on tärkeä hivenaine, joka auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa ja edistää normaalia aineenvaihduntaa. Tämä auttaa vähentämään sokerinhimoa ja ylläpitämään tasapainoista energiatasoa.

Kätevä jauhemuoto: Tuote on saatavilla kätevässä jauhemuodossa, joka sekoitetaan veteen. Tämä tekee sen käytöstä helppoa ja sopii kiireisiin elämäntapoihin.

Yhteenvetona OstroVit 3C CLA L-Carnitine Chromium tarjoaa kattavan tuen aineenvaihdunnalle, painonhallinnalle ja yleiselle terveydelle. Sen monipuoliset aktiiviset ainesosat ja kätevä jauhemuoto tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat tukea terveellistä elämäntapaa ja saavuttaa optimaalisen hyvinvoinnin.

14,90 €
Varastossa

Suositeltu käyttö

Liuota 1 annos 5 g (1 lusikka) 150 ml:aan vettä. Käytä kerran päivässä. Käytä pakkauksessa olevaa mittakuppia.

Ainesosat

L-karnitiinitartraatti, konjugoitu linolihappoetyyliesteri CLA, inuliini, aromiaineet, happamuudensäätöaine: sitruunahappo; makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami K; kromipikolinaatti (kromi).

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Tuotteen nettopaino: 150 g
Annokset per purkki: 30
1 annos: 5 g
Vaikuttavat aineet per annos 5 g % RI*
L-karnitiinitartraatti 3000 mg -
Konjugoidun linolihapon CLA-etyylieetteri, josta: 1000 mg -
- CLA (55 %) 550 mg -
Kromi 200 µg 500 %*
*RI - viitemäärä

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Tuotemuodotjauheet
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OstroVit 3C CLA L-karnitiini kromi 150 g

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta OstroVit