Ostrovit selkeytetty voi 400 g

SKU
OvClaBut400g

OstroVit selkeytetty voi 400 g on maitomainen voi ilman tarpeettomia täyteaineita, makuja tai muita ainesosia. Voin koostumus on 99,8 % maitorasvaa annosta kohti. Se on täydellinen lisä ruuan paistamiseen, keittojen tai kastikkeiden kanssa. Jos etsit korkealaatuista voita - valitse OstroVit selkeytetty voi ja nauti sen erinomaisesta mausta päivittäin!

Selkeytetty voi on hyvä valinta useista syistä:

Korkea maitorasvan pitoisuus: Selkeytetty voi koostuu pääasiassa maitorasvasta ilman ylimääräisiä täyteaineita tai vettä. Tämä tekee siitä erittäin ravitsevan ja antaa sille voimakkaan maun.

Monipuolisuus keittiössä: Selkeytetty voi sopii monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Sen voimakas maku ja korkea lämpötilankesto tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon paistamiseen, leipomiseen, kastikkeiden valmistukseen ja jopa kahvin voiteluaineeksi.

Puhdas tuote ilman lisäaineita: Selkeytetty voi on valmistettu pelkästään maitorasvasta ilman ylimääräisiä lisäaineita, säilöntäaineita tai makuaineita. Tämä tekee siitä luonnollisen ja terveellisen vaihtoehdon ruoanlaittoon.

Helppo säilytys ja käyttö: Selkeytetty voi on kätevästi pakattu mikä helpottaa annostelua ja säilytystä keittiössä. Lisäksi sen korkea lämpötilankesto tekee siitä hyvin pitkäikäisen tuotteen.

Intensiivinen maku: Selkeytetyn voin voimakas maku tuo ruokiin syvyyttä ja täyteläisyyttä. Se tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat vahvoja ja herkullisia makuja ruoassa.

6,90 €
Varastossa

Ainesosat
Tuote sisältää vedetöntä maitorasvaa. Selkeytetty voi on yleinen nimitys vedettömälle maitorasvalle, jota käytetään ruoanlaitossa. Maitorasvapitoisuus 99,8 %. Ihanteellinen leivontaan, paistamiseen, keittoihin ja kastikkeisiin.

Tuote saattaa sisältää muita pähkinöitä, maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä ja kalaa.

Ravintoarvo per 100 g

Energia 3693 kJ / 898 kcal

Rasva 99,8 g

joista tyydyttyneitä rasvahappoja 66 g

Hiilihydraatit < 0,1 g

joista sokereita < 0,1 g

Proteiini < 0,1 g

Suola 0 g

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Tuotemuodotöljyt
Parasta ennen29.6.2024
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ostrovit selkeytetty voi 400 g

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).