VP laboratory Kurkumiini + D3 500 mg, 60 kapselia

SKU
VP54810

Kurkumiini + D3 500 mg - hyödyllisiä ominaisuuksia:

Kurkumiini: Kurkumiini on kurkumajuuren aktiivinen ainesosa, jolla on voimakas antioksidanttivaikutus. Se auttaa torjumaan elimistössä olevia vapaita radikaaleja, jotka voivat vaurioittaa soluja ja aiheuttaa tulehdusta.

D-vitamiini (D3): D-vitamiini on tärkeä ravintoaine monille kehon toiminnoille, kuten luuston terveydelle, immuunijärjestelmän toiminnalle ja mielialalle. Sen lisääminen kurkumiinivalmisteeseen tarjoaa monipuolisen hyödyn yhdistämällä kurkumiinin antioksidanttivaikutuksen D-vitamiinin tukemaan terveyshyötyyn.

Tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet: Kurkumiinin tiedetään olevan luonnollinen tulehdusta ehkäisevä aine, joka voi auttaa lievittämään tulehduksia kehossa. Tämä voi olla hyödyllistä erilaisissa tiloissa, kuten nivelten terveyden ylläpidossa ja tulehduksellisten sairauksien hoidossa.

Imeytyminen: Jotkut kurkumiinivalmisteet voivat olla vaikeasti imeytyviä kehossa. Tässä tuotteessa kurkumiinin ja D-vitamiinin yhdistelmä saattaa parantaa kurkumiinin imeytymistä, mikä tekee siitä tehokkaamman terveyshyödyn kannalta.

Kapselin muoto: Kapselimuoto mahdollistaa helpon annostelun ja niiden säilyvyyden, mikä tekee tuotteen käytöstä kätevää ja käyttäjäystävällistä.

Nämä ominaisuudet yhdistettynä tekevät Curcumin + D3 500 mg -ravintolisästä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät luonnollista tuotetta, joka edistää tulehdusta ehkäisevää terveyttä ja tarjoaa lisäetua D-vitamiinin muodossa. 

Tarjoushinta 0,30 € Normaalihinta 19,70 €
Varastossa

Suositeltu käyttö: 1-2 kapselia päivittäin nesteen kanssa aterian yhteydessä.

Ainesosat: NovaSOL® (emulgointiaine (polysorbaatti 80), kurkuman uute (Curcuma longa [juuri]), kolekalsiferoli), kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Lisätietoja
TuotemerkkiVPLab
Tuotemuodotkapselit
Parasta ennen31.3.2024
Paketin koko60 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VP laboratory Kurkumiini + D3 500 mg, 60 kapselia

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).