Penkkipunnerruspenkki 400 kg versio

SKU
benpress

HCPRO PRESS BENCH on ihanteellinen valinta kaupallisille ja koville kotikuntosaleille varsinkin, kun verrataan ohuita runkoja ja heikkoja kiinnikkeitä sisältäviin kasattaviin ja muihin TV shoppien penkkeihin.

Rungon seinämävahvuus 3 mm.

Tätä on lähes mahdotonta saada rikki.

Tarjoushinta 490,00 € Normaalihinta 890,00 €
Varastossa

HC PRO Penkkipunnerruspenkin ominaisuudet:

Vakaus ja turvallisuus: 3 mm:n rungon seinämän paksuus tarjoaa käyttäjille paremman vakauden ja turvallisuuden, erityisesti käytettäessä painavampia painoja.

Pitkäaikainen sijoitus: Erittäin vahvarakenteinen penkki on kestävämpi ja kestää pidempään kuin ohutrunkoiset penkit. Se on siis pitkäaikainen sijoitus kuntosalille.

Vähemmän huoltoa: Vahvempi rakenne tarkoittaa vähemmän kulumista ja siten vähemmän säännöllistä huoltoa tai osien vaihtoa.

Ammattimaisempi ilme: Tämän penkin massiivinen ja vahva rakenne antaa kuntosalille ammattimaisemman ilmeen, mikä voi houkutella lisää asiakkaita ja lisätä uskottavuutta.

Turvallisempi käyttö: Verrattuna taitettaviin penkkeihin, joilla voi olla taipumus liukua tai romahtaa raskaan painon alaisena, HC PRO PRESS BENCH tarjoaa turvallisemman ja turvallisemman käytön.

Kestävyys: Vahvojen kiinnikkeiden ja laadukkaan rakenteen ansiosta penkki kestää paremmin kuntosalin päivittäistä kulumista ja työskentelyä raskailla painoilla.

Lyhyesti sanottuna HC PRO PRESS BENCH on täydellinen valinta kaupallisille ja koville kotikuntosaleille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parhaan laadun, turvallisuuden ja kuntosalikokemuksen.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Max Loading Weight400
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Penkkipunnerruspenkki 400 kg versio

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO