Ostrovit Gainer 3000 g Miami Vibes

SKU
OvGai30gMiVib

OstroVit Gainer on hiilihydraatti-proteiinilisä, joka on myös aktiivisten ainesosien, kuten tauriinin ja kreatiinin, lähde. Se on ravintolisä ainutlaatuisella Miami Vibes -maulla, saatavana jauhemuodossa, suunniteltu urheilijoille ja fyysisesti aktiivisille ihmisille.

OstroVit Gainer Miami Vibes - hiilihydraatti- ja proteiinilisä herkullisella Miami vibes maulla.

OstroVit Gainer Miami Vibes on ravintolisä, joka yhdessä annoksessa tarjoaa jopa 76 g hiilihydraatteja ja 17 g proteiinia, mikä edistää lihaskasvua, auttaa säilyttämään lihasmassaa ja tukee terveiden luiden ylläpitoa. Se on ravintolisä, joka sisältää myös aktiivisia ainesosia, kuten tauriinia ja kreatiinimonohydraattia.

Tauriini on orgaaninen kemiallinen yhdiste, joka on ei-proteiiniaminohappo. Se on aine, jota voidaan tuottaa kehossa rikkiaminohapoista, mutta sen endogeeninen synteesi ei riitä kehon tarpeiden takaamiseen. Tauriinia voidaan siksi saada kehoon päivittäisellä ruokavaliolla - yhdistettä löytyy kaloista, äyriäisistä, kuivatuista merilevistä tai lihasta, sekä ravintolisien muodossa.

Kreatiini on kemiallinen yhdiste, joka esiintyy luonnollisesti ihmiskehossa. Ainetta saadaan myös päivittäisellä ruokavaliolla - kreatiinia löytyy eläinperäisistä tuotteista, kuten lihasta, kalasta ja munista, sekä ravintolisien muodossa. OstroVit-valmisteessa käytetään kreatiinimonohydraattia, eli kreatiinimolekyyli yhdistetään vesimolekyyliin yhdeksi molekyyliksi - koska kreatiini on hydrofiilinen yhdiste, se sekoittuu helposti veteen ja muodostaa siten aineen, joka erottuu erinomaisella imeytymisellään. Kreatiinimonohydraatti on rakenteeltaan yksinkertaisin kreatiinimuoto ja se on myös suosituin yhdiste urheilijoiden keskuudessa.

34,90 €
Varastossa

Suositeltu käyttö:
Liuota yksi annos tuotetta, 100 g (6 mittalusikkaa), 200-250 ml:aan vettä tai maitoa. Tarpeidesi mukaan ota päivittäin 1-2 annosta.

Ainesosat:
Maltodekstriini, dekstroosi, maitopohjainen heraproteiinikonsentraatti [sisältää lesitiinejä (1); soijalesitiinejä (2)], maitoproteiini, kreatiinimonohydraatti, kananmunanvalkuaisjauhe, emulgointiaine: lesitiinit; punajuurimehutiivistejauhe, sakeuttamisaineet: ksantaanikumi, akaasikumi; tauriini, happamuudensäätöaine: sitruunahappo; aromit, makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami K.

Ravintolisä jauhemuodossa. Makeutusaineilla. Riippuen tuotteen mausta, käytetyt ainesosat on merkitty symboleilla (1-2) vähimmäiskäyttöajan läheisyydessä.

Tuote saattaa sisältää soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, äyriäisiä ja kalaa.

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Tuotemuodotjauheet
Servings quantity30
MakuMiami vibes
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ostrovit Gainer 3000 g Miami Vibes

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta OstroVit