Essence seleenitabletit 120 kpl

SKU
EssSel120tbl

Essence Selenium on korkealaatuinen seleenipohjainen ravintolisä. Se mahdollistaa tämän tärkeän mikroelementin vielä suurempien puutteiden tehokkaan täydentämisen. Osallistuu jopa kilpirauhashormoneihin liittyviin aineenvaihduntaprosesseihin.

Runsas hyvin imeytyneen seleenin lähde jokaisessa annoksessa! Seleeni on yksi tärkeimmistä mikroravinteista kehon ja sen normaalin toiminnan kannalta. Se on muun muassa entsyymien rakenteeseen sisältyvien aminohappojen komponentti. Siten se osallistuu moniin aineenvaihduntaprosesseihin jo solutasolla. Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia, mikä vahvistaa kehoa ja tukee sitä taistelussa vapaita happiradikaaleja vastaan.

Essence Selenium on korkealaatuinen seleenipohjainen ravintolisä. Se mahdollistaa tämän tärkeän mikroelementin vielä suurempien puutteiden tehokkaan täydentämisen. Osallistuu jopa kilpirauhashormoneihin liittyviin aineenvaihduntaprosesseihin. Seleenin biologisen toiminnan perusalue on kuitenkin immuunijärjestelmän vahvistaminen, kehon tukeminen taistelussa vapaita happiradikaaleja vastaan ja kehon solujen suojaaminen oksidatiivista stressiä vastaan. Jos etsit tämän tyyppistä valmistetta ja arvostat laatua hyvään hintaan, tämä on ehdottomasti suositeltava tuote.

Essence Selenium on pienten tablettien muodossa, mikä tekee siitä mukavan, mutta mahdollistaa myös helpon annoksen muuttamisen ja sen jälkeen jokaisen annoksen tarkan mittauksen. Tämä mahdollistaa päivittäisen ruokavalion rikastamisen seleeniannoksella, joka on tarpeen sen puutteiden korjaamiseksi.

14,90 €
Varastossa

Käyttösuositus: Ota 1 tabletti kerran vuorokaudessa murentamatta ja riittävän nestemäärän kanssa.

1 tabletille % RWS*

Seleeni 200 µg.

Ainesosat: natriumselenaatti (VI), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, tärkkelys), paakkuuntumisenestoaineet (kalsiumkarbonaatti, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat). Saattaa sisältää tahattomasti maitojohdannaisia, soijapapuja, gluteenia sisältäviä jyviä (vehnää), munia, selleriä ja sinapinsiemeniä.

Lisätietoja
TuotemerkkiEssence Nutrition
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Essence seleenitabletit 120 kpl

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).