OSTROVIT OMEGA 3-6-9 SÄÄSTÖPAKETTI 180 KPL

SKU
OVOm369180ca

OstroVit Omega 3-6-9 on ravintolisä, joka on arvokkaiden tyydyttymättömien omega-3-rasvahappojen sekä omega-6- ja omega-9-rasvahappojen lähde, ja lisäksi se tarjoaa elimistölle E-vitamiinia. helposti nieltävissä kapseleissa, joita suositellaan erityisesti ihmisille, joilla on lisääntynyt kysyntä edellä mainituille yhdisteille.

OstroVit Omega 3-6-9 - arvokkaiden tyydyttymättömien rasvahappojen lähde.

Omega 3 -rasvahapot ovat välttämättömiä rasvahappoja, joita ei syntetisoidu ihmiskehossa, joten niitä tulee saada elimistölle päivittäisen ruokavalion mukana tai tarvittaessa lisäravinteena. OstroVit-valmisteessa käytetään sekä alfalinoleenihappoa (ALA), jota löytyy pääasiassa pellavaöljystä, että eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA), jotka ovat pääasiassa öljyisistä merikaloista peräisin olevia yhdisteitä.

Omega 6 -rasvahapot ovat välttämättömien rasvahappojen ryhmään kuuluvia yhdisteitä, jotka ovat osa solukalvoja. OstroVit Omega 3-6-9 -lisä sisältää auringonkukkaöljystä ja pellavansiemenistä peräisin olevaa linolihappoa (LA), jota löytyy myös muista kasviöljyistä, esim. rypälesiemenöljy.

Omega 9 -rasvahapot ovat tyydyttymättömiä rasvoja, joiden edustaja (OstroVit-tuotteessa käytetty) on öljyhappo (OA). Yhdisteen tärkein ravinnonlähde on oliiviöljy, vaikka öljyhappoa löytyy myös rypsiöljystä, hasselpähkinäöljystä, auringonkukkaöljystä ja pellavaöljystä.

E-vitamiini on ryhmä rasvaliukoisiksi vitamiineiksi luokiteltuja orgaanisia kemiallisia yhdisteitä, joista suurimman biologisen aktiivisuuden osoittaa valmistuksessa käytetty D-alfa-tokoferoli. Se on yhdiste, joka varastoituu ihmiskehossa ensisijaisesti rasvakudokseen ja myös lisämunuaisiin. Ruoassa sitä kuitenkin löytyy pääasiassa kasviöljyistä, pähkinöistä ja siemenistä.

OstroVit Omega 3-6-9:n sisältämien ainesosien hyödyt:

Ravintolisässä olevat eikosapentaeenihappo (EPA) ja dokosaheksaeenihappo (DHA) edistävät sydämen kunnollista toimintaa, ja suotuisa vaikutus ilmenee kuluttaessa 250 mg EPA:ta ja DHA:ta päivässä.

Valmisteessa käytetty dokosaheksaeenihappo (DHA) tukee aivojen kunnollista toimintaa ja edesauttaa oikean näön ylläpitämistä, ja suotuisa vaikutus ilmenee, kun DHA:ta kulutetaan 250 mg päivässä.

Tuotteessa käytetyt alfalinoleenihappo (ALA) ja linolihappo (LA) auttavat ylläpitämään optimaalista kolesterolitasoa veressä, ja suotuisa vaikutus syntyy, kun ALA:aa kuluu 2 g ja LA:ta 10 g päivässä.

Ravintolisä sisältää myös öljyhappoa, joten kannattaa tietää, että tyydyttyneiden rasvojen korvaaminen tyydyttymättömillä rasvoilla auttaa ylläpitämään veren kolesterolitasoa normaalina. Öljyhappo on tyydyttymätön rasva. Valmisteessa käytetty E-vitamiini puolestaan auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

HUOMIO! Korkean kalaöljypitoisuuden vuoksi tuotteessa on kalan tuoksu.
 

Ravintolisä

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä kuivassa ja viileässä.

Parasta ennen on painettu pakkaukseen.

15,90 €
Varastossa

Suositeltu käyttö:

Nauti 1 annos (1 kapseli) päivässä, mieluiten aterian jälkeen. Juo runsaasti vettä.

Ainesosat

Kalaöljy, pellavansiemenöljy, auringonkukansiemenöljy, gelatiini, kosteuttava aine - glyseroli; vesi; DL-alfa-tokoferoliasetaatti (E-vitamiini).>

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, kauraa, munia, äyriäisiä.

Vaikuttavat aineet annosta kohden % RI*

Kalaöljy: 400 mg -

- josta EPA eikosapentaeenihappoa 72 mg -

- josta dokosaheksaeenihappoa DHA 48 mg -

Pellavansiemenöljy: 300 mg -

- josta alfalinoleenihappoa ALA 150 mg -

- josta linolihappoa LA 45 mg -

- josta öljyhappoa OA 60 mg -

Auringonkukansiemenöljy: 290 mg -

- josta linolihappoa LA 145 mg -

- josta öljyhappoa OA 43,5 mg -

E-vitamiini 10,5 mg 88

*RI - Suositellusta vertailuarvosta.

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Product formcapsules
Servings quantity180
Paketin koko180 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVIT OMEGA 3-6-9 SÄÄSTÖPAKETTI 180 KPL

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Lisää tuotteesta OstroVit