Nutrex Lipo 6 Black weight loss support maximum potency 120 caps

SKU
NuLi6Blwelosmap12

Rasvanpolttoa ja Lihasten Säilyttämistä: Lipo 6 Black on huippuluokan rasvanpolttotuote miehille ja naisille. Jokainen kapseli sisältää erittäin tiivistettyä annosta voimakkaimpia termogeenisiä rasvaa polttavia ainesosia. Sen synergistinen kaava auttaa polttamaan rasvaa, lisäämään energiaa, säilyttämään laihaa lihasta, tukahduttamaan ruokahalua, kiihdyttämään aineenvaihduntaa ja parantamaan mielialaa. Maksimoi rasvanpoltto ja näe tulokset nopeasti tällä tehokkaalla laihdutustuotteella.

Tieteellisesti Suunniteltu Termogeeninen Rasvanpolttaja: Lipo-6 Black luotiin käyttämällä vain parhaita laihdutusaineita tehokkaissa annoksissa auttamaan sinua laihtumaan. Kohdistamalla rasvanpolttoprosessi useiden reittien kautta kehossa, nämä ketoystävälliset dieettipillerit hyökkäävät rasvanpolttoon joka suunnasta.

Lisää Aineenvaihdunnan Vauhtia ja Tukahduttaa Ruokahalua: Kiihdytä aineenvaihduntaasi kalorien polttamiseksi. Se tukee ruokahalun säätelyä auttaakseen ehkäisemään ruokahalun kasvua ja ylensyöntiä. Se myös edistää energiaa ja valppautta, joten voit pitää aktiivisuustasosi korkealla laihduttaessasi.

Nopeavaikutteiset Nestemäiset Kapselit: Sen aktiiviset ainesosat ovat jo valmiiksi esiliuotettuja nopeampaa imeytymistä varten. Ota vain 1-3 kapselia kahdesti päivässä osana ruokavaliotasi, liikuntaasi, urheiluharjoitteluasi, juoksemista, pyöräilyä, joogaa tai treeniohjelmaasi, ole säännöllinen ja huomaa ero.

49,90 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiNutrex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nutrex Lipo 6 Black weight loss support maximum potency 120 caps

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).