PJURACTIVE - IHON SUOJAAMISEEN HANKAUTUMISTA VASTAAN

SKU
12520-01

PJURACTIVE 2SKIN GEL on ihon suojaamiseen kehitetty innovatiivinen tuote, joka sopii moniin eri käyttötarkoituksiin. 

Tässä muutamia esimerkkejä:

Juoksu ja lenkkeily: Pjuractive 2skin gel tarjoaa ihanteellisen suojan ihon hankaamista ja rakkuloiden muodostumista vastaan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan juoksijoille ja lenkkeilijöille.

Pyöräily: Pyöräillessä on yleistä, että istuin ja vaatetus aiheuttavat hankaumia ja ärsytystä. Tämä geeli auttaa ehkäisemään tällaisia ​​ongelmia.

Vaellus ja retkeily: Pitkillä vaelluksilla ja retkillä voi olla paljon rasitusta jaloissa ja iholla. 2skin-gel auttaa vähentämään kitkaa ja suojaamaan ihoa.

Palloilulajit: Pelatessa erilaisia palloilulajeja, kuten jalkapalloa, koripalloa tai tennistä, iho voi joutua kitkan ja hankauksen kohteeksi. Tämä geeli auttaa välttämään tällaisia ​​ongelmia.

Kuntoilu: Tuote sopii myös yleiseen kuntoiluun ja liikuntaan, joissa voi olla kitkan aiheuttamaa rasitusta iholle.

Pitkät työpäivät: Jos joudut istumaan tai seisomaan pitkään työpäivän aikana, tämä geeli voi auttaa välttämään ihoärsytystä ja hankaumia.

Vesiurheilu: Koska tuote on vedenkestävä, se sopii myös vesiurheiluun, kuten melontaan, purjehdukseen ja vesihiihtoon, suojaamaan ihoa hankaumilta.

Muut urheilulajit: Pjuractive 2skin gel sopii mihin tahansa urheilulajiin, jossa iho voi joutua kitkan ja hankauksen kohteeksi.

Yleinen ihon suojaus: Sitä voidaan käyttää myös yleisenä ihon suojausaineena päivittäiseen käyttöön estämään kitkaa ja hankaumia erilaisissa tilanteissa.

Tämä tuote on erityisen hyödyllinen pitkäkestoisissa ja intensiivisissä liikuntamuodoissa, kuten maratonjuoksussa, triathlonissa, vaelluksilla tai pitkissä pyöräilymatkoissa, joissa iho altistuu jatkuvasti rasitukselle. 

Huomioi, että geeliä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi, jotta vältetään mahdolliset iho-ongelmat ennen niiden ilmaantumista.

Pakkaus 20ml.

8,90 €
Varastossa

Ainesosat: syklopentasiloksaanit, dimetikonit, dimetikonoli, polymetyylisilsekvioksaanit

Lisätietoja
TuotemerkkiPjur
Kapasiteetti20 ml
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PJURACTIVE - IHON SUOJAAMISEEN HANKAUTUMISTA VASTAAN

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).