MEKAANINEN KAUPAN TAI KUNTOSALIN SISÄÄNPÄÄSYPORTTI

SKU
MD160

Tämähän pitää olla silloin kun kauppaan/kuntosalille on erikseen sisäänpääsy ja uloskäynti.

Sisäänpääsyportti 1,6 m on suunniteltu käytettäväksi erilaisissa kaupallisissa ja teollisissa tiloissa. Tämä mekaaninen ovi tarjoaa kätevän ja tehokkaan ratkaisun tilojen erottamiseen tai rajaamiseen tarpeen mukaan.

Mekaanista ovea käytetään usein kaupoissa, varastoissa, teollisuushalleissa ja muissa vastaavissa tiloissa. Se mahdollistaa helpon kulun tavaroille, laitteille ja henkilöstölle, samalla kun se pystyy tarvittaessa estämään pääsyn tiettyihin alueisiin tai jakamaan tilan eri osiin.

Sisäänpääsyportilla on monia käyttötarkoituksia. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi varastoissa erottamaan eri tuotealueita tai suojaamaan herkkiä tai vaarallisia materiaaleja. Kaupoissa se voi erottaa myymälän takatilan ja asiakastilan, tarjoten samalla helpon pääsyn työntekijöille ja ehkäisten varkauksia.

Tämän mekaanisen oven käyttö voi myös parantaa tilojen energiatehokkuutta, koska se auttaa pitämään lämpöä tai viilennystä tiettyjen alueiden sisällä. Näin voidaan vähentää energiahävikkiä ja säästää kustannuksia.

Sisäänpääsyportin avulla tilojen hallinta ja logistiikka helpottuvat. Ovi voidaan asentaa erilaisiin rakenteisiin ja se voidaan mukauttaa tarpeisiin sopivaksi. Sen mekanismi takaa luotettavan toiminnan ja kestävyyden pitkällä aikavälillä.

Olipa kyseessä kaupallinen tai teollinen tila, Mechanical Door 1,6M tarjoaa käytännöllisen ratkaisun tilojen joustavaan jakamiseen, pääsyn rajoittamiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen. Tämä korkealaatuinen mekaaninen ovi auttaa optimoimaan tilankäytön ja parantamaan toiminnan tehokkuutta.

490,00 €
Varastossa
Lisätietoja
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MEKAANINEN KAUPAN TAI KUNTOSALIN SISÄÄNPÄÄSYPORTTI