DIGEZYM RUUANSULATUSTA EDISTÄVÄT ENTSYYMIT 90 TABL

SKU
OVDiDiEnz90t

OstroVit Digezyme Digestive Enzymes on korkealaatuinen ravintolisä tabletteina. Valmiste on viiden aktiivisen aineen - ruoansulatusentsyymien - kompleksi. Se on kehitetty korkealaatuisimmista aineista kaikille ihmisille, jotka haluavat kokonaisvaltaisesti huolehtia oikeasta aineenvaihdunnasta ja tukea ruoansulatusprosessia.

Mitä ruoansulatusentsyymit ovat?

Ruoansulatusentsyymit on yleinen termi ryhmälle kehossa olevia aineita, joita ilman ruoansulatus olisi mahdotonta. 

Ne osallistuvat niiden eri komponenttien ruoansulatusprosesseihin, joista syömämme elintarvikkeet koostuvat. 

Nämä kemialliset muutokset mahdollistavat elintarvikkeissa olevien monimutkaisten aineiden asianmukaisen hajoamisen yksinkertaisiksi kemiallisiksi yhdisteiksi. 

Tämä varmistaa, että kaikki ruoansulatusvaiheet ja välttämättömien ravintoaineiden imeytyminen maha-suolikanavasta voivat tapahtua kunnolla. 

Tasapainoisen ruoansulatusprosessin ylläpitäminen on välttämätöntä hyvän terveyden ja kaikkien fysiologisten toimintojen kannalta. OstroVit Digezyme Digestive Enzymes -ravintolisä antaa sinulle mahdollisuuden täydentää päivittäistä ruokavaliotasi kattavasti:

α-amylaasi - se on entsyymi, joka hajottaa polysakkarideja (esim. tärkkelyksen) yksinkertaisiksi sokereiksi, jotka sitten imeytyvät maha-suolikanavasta tässä yksinkertaistetussa muodossa. Sitä tuottavat pääasiassa sylkirauhaset ja haima, lisäksi suoliston limakalvot ja maitorauhaset.

Neutraali proteaasi - se on peptidaasiryhmän entsyymityyppi, jota Bacillus Subtilis fermentoi. Sitä käytetään ensisijaisesti proteiinien (sekä kasvi- että eläinproteiinien) hydrolyysissä - tai hajotuksessa - niiden vähemmän monimutkaisiksi muodoiksi, nimittäin peptideiksi ja aminohapoiksi.

Laktaasi - se on entsyymi, jota tarvitaan muun muassa maidon ja siitä valmistettujen tuotteiden sulatukseen. Sen vaikutusmekanismi on, että se pilkkoo laktoosin - maitosokerin - glukoosiksi ja galaktoosiksi, joita voidaan sitten käyttää energianlähteenä. Sitä tuottavat eläimet, kasvit, sienet, bakteerit ja hiiva.

Lipaasi - tämä on ryhmä entsyymejä, joita tuotetaan pääasiassa haimassa ja jotka erittyvät ruoansulatuskanavan onteloon. Ne ovat ruoansulatusprosessissa vastuussa rasvojen hajoamisesta - ne muuttavat triglyseridit rasvahapoiksi ja glyseroliksi.

Sellulaasi - se on entsyymi hydrolaasiryhmästä, joka katalysoi sidoksia selluloosan glukoosimolekyylien välillä. Selluloosa tunnetaan muuten kuituna. Tämän reaktion tulos on lopputuotteena yksinkertainen sokeriglukoosi.

9,90 €
Varastossa

Suositeltu käyttö

Ota 1 annos (1 tabletti) päivässä.

Ainesosat

Täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; DigeZyme® monientsyymikompleksi, tärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi.

Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenipitoisia viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.

Vaikuttavat aineet per 1 annos (1 tabletti)

DigeZyme®, josta: 150 mg.

- α-amylaasi 3600 DU.

- Neutraali proteaasi 900 PC.

- Laktaasi 600 ALU.

- Lipaasi 30 FIP.

- Sellulaasi 165 CU.
 

Pakkaus: 90 tablettia.


Ravintolisä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Ei lasten ulottuville eikä näkyville.

Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Parasta ennen -päiväys on merkitty pakkaukseen.

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DIGEZYM RUUANSULATUSTA EDISTÄVÄT ENTSYYMIT 90 TABL

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta OstroVit