Kokoontaitettava Soutukone

SKU
MND-CC08

Tuulenvastussoutukoneella voi harjoitella jalkalihaksia, vyötäröä , selkää ja koko vartaloa.

Kiiinteytä jalkoja ja koko muuta vartaloa.

Yksi kardiolaite mikä vastaa juoksumattoa + ellipsiä + vatsalihaslautaa.

  • Soutuharjoittelu parantaa tehokkaasti keuhkojen hapenottokykyä.
  • Soutulaite parantaa perusaineenvaihduntaa ja edistää kehon rasvan polttamista ja vapautumista.
  • Soutulaitteen rasitusta voidaan ohjata itsestään soutamalla nopeammin tai hitaammin jolloin vastus muuttuu portaattomasti.
990,00 €
Ei varastossa

Mitä etua on soutulaitteella harjoittelusta ja miten sen käyttöä suositellaan fitness urheilijoille ja keski-iässä oleville kuntosaliharjoittelijoille?

Soutulaitteella harjoittelu tarjoaa useita etuja sekä fitness-urheilijoille että keski-iässä oleville kuntosaliharjoittelijoille. Tässä on joitakin etuja ja suosituksia sen käytöstä:

Kehon kokonaisvaltainen harjoittelu: Soutulaite aktivoi monia lihasryhmiä samanaikaisesti, mukaan lukien jalat, pakarat, keskivartalo, selkä, olkapäät ja käsivarret. Se tarjoaa kokonaisvaltaista harjoittelua ja voi auttaa kehittämään voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta.

Sydän- ja kestävyyskunnon parantaminen: Soutu on erinomainen harjoitus sydän- ja verenkiertojärjestelmän kunnon parantamiseen. Se voi auttaa kehittämään kestävyyttä, aerobista kuntoa ja hapenkulutusta.

Vähäinen rasitus nivelille: Soutulaite tarjoaa liikunnan hyödyt vähemmällä rasituksella nivelille verrattuna esimerkiksi juoksumatolla juoksemiseen tai hyppelyyn. Tämä tekee siitä hyvän vaihtoehdon ihmisille, joilla on nivelongelmia tai jotka haluavat vähentää iskutusta nivelille.

Kalorien poltto: Soutu on tehokas tapa polttaa kaloreita. Koska soutulaite aktivoi useita suuria lihasryhmiä samanaikaisesti, se voi auttaa lisäämään energiankulutusta ja auttaa painonhallinnassa.

Harjoittelun monipuolisuus: Soutulaite tarjoaa erilaisia harjoitusmahdollisuuksia. Voit harjoitella erilaisia intensiteettejä, kuten kestävyys-, intervalli- tai voimaharjoittelua. Voit myös säätää vastuksen tasoa vastaamaan omia tavoitteitasi ja kunto-tasoasi.

Suosittelemme soutulaitteen käyttöä fitness-urheilijoille ja keski-iässä oleville kuntosaliharjoittelijoille seuraavasti:

Lämmittele ennen soutuharjoitusta: Tee kevyt lämmittely, joka sisältää liikkuvuusharjoituksia ja aktivoi koko kehon ennen soutulaitteen käyttöä.

Sisällytä soutu osaksi harjoitusohjelmaa: Voit sisällyttää soutulaitteen harjoitusohjelmaasi esimerkiksi aerobisen harjoittelun päivinä tai lihaskuntoharjoittelun lisänä.

Opettele oikea tekniikka: Kuten kaikissa liikkeissä, tekniikan oikeaoppinen hallitseminen on tärkeää. Keskity oikeaan soututekniikkaan, joka sisältää jalkojen työnnön, keskivartalon käytön ja oikean vedon tekniikan. Voit pyytää ohjausta koulutetulta henkilöltä, kuten personal trainerilta, aluksi oppiaksesi oikean tekniikan.

Progressoi intensiteettiä ja kestoa: Aloita sopivalla intensiteetillä ja kestolla, ja ajan myötä voit lisätä harjoituksen intensiteettiä ja kestoa. Voit esimerkiksi lisätä vastusta tai tehdä intervalliharjoituksia.

Kuuntele kehoasi: Huolehdi kuuntelemasta kehoasi ja antamalla sille riittävästi lepoa ja palautumista soutuharjoitusten välillä. Tarvittaessa tee muutoksia harjoitusohjelmaasi ja kuormitukseen, jos koet liiallista rasitusta tai epämukavuutta.

Soutulaitteella harjoittelu on erinomainen lisä kuntosaliharjoitteluun ja tarjoaa monia fyysisiä hyötyjä.

Mitat: 2400*610*360 mm.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus2440 mm
Leveys610 mm
Korkeus360 mm
Paino27 kg
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kokoontaitettava Soutukone

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO