Pullover - takaavetolaite istuen v3

SKU
MND-HA68

Pull over eli takaavetolaite on suunniteltu vahvistamaan yläselän, hartioiden ja olkapäiden lihaksia. Laitteessa on korkeussäädettävä istuin ja liikeradan rajoittimet, jotka auttavat ylläpitämään oikeaa asentoa ja liikerataa.

Harjoitus tehdään istuen, ja liike suoritetaan seuraavasti:

-Käyttäjä pitää kiinni oteraudasta ja vetää niitä kohti kehoa samalla kun selkälihakset aktivoituvat ja lapaluiden välissä tapahtuu supistus. Liike simuloi takaavetoa käsipainolla tai levytangolla penkillä maaten.

Kuntosalilaitteen pull over -harjoitus tarjoaa seuraavia hyötyjä:

Yläselän ja hartioiden vahvistaminen: Harjoitus kohdistuu erityisesti leveään selkälihakseen (latissimus dorsi), rhomboidisiin ja takareisilihaksiin. Tämä auttaa kehittämään yläselän voimaa ja lihasten tasapainoa.

Olkapään ja käsivarsien lihasten aktivaatio: Liike voi myös aktiivisesti osallistaa olkapään ja käsivarsien lihaksia, kuten deltalihas (olkapään yläosa), suuri rintalihas (pectoralis major), hauislihas (biceps brachii) ja ojentajalihakset (triceps brachii).

Liikeradan hallinta: Laitteen avulla voit hallita liikerataa ja varmistaa oikean tekniikan. Tämä auttaa välttämään virheasentoja ja mahdollisia vammoja.

Istuva asento: Istuva asento voi olla hyödyllinen niille, joilla on esimerkiksi selkäongelmia tai jotka tarvitsevat lisätukea harjoituksen aikana.

On tärkeää säätää laitteen vastus ja asetukset sopiviksi omalle kuntotasolle ja tavoitteille. Konsultoi tarvittaessa kuntosaliohjaajaa tai personal traineria oikean tekniikan ja vastuksen säädön opettelussa.

Tarjoushinta 1 199,00 € Normaalihinta 1 990,00 €
Varastossa

Miksi tämä harjoitus oli kehonrakentaja Dorian Yatesin yksi suosikeista ?

Kehonrakentaja Dorian Yatesin suosikkiharjoitukset olivat osa hänen omaa henkilökohtaista harjoitusohjelmaansa ja sopivat erityisesti hänen kehonrakennustavoitteisiinsa. Machine pull over oli yksi harjoituksista, jota hän suosi ja jolla oli mahdollisesti useita syitä:

  1. Kehonrakennuksen erikoisharjoitteet: Machine pullover -harjoitus tarjoaa kohdennetun stimulaation yläselän, hartioiden ja olkapäiden lihaksille, jotka ovat tärkeitä kehonrakentajille. Dorian Yatesin tavoitteena oli kehittää voimakasta, leveää selkää ja vahvistaa ylävartalon lihaksia, ja tämä harjoitus auttoi häntä saavuttamaan näitä tavoitteita.
  2. Liikkeen eristävyys: Machine pullover -harjoitus voi auttaa eristämään yläselän lihakset ja keskittymään niiden työhön. Tämä voi auttaa kehonrakentajia saamaan enemmän lihaserottuvuutta ja kehittämään tiettyjä lihasryhmiä erityisesti.
  3. Turvallisuus ja liikeratakontrolli: Käyttämällä tätä laitetta, Dorian Yates pystyi hallitsemaan liikerataa ja suorittamaan harjoituksen turvallisesti. Tämä on tärkeää kehonrakentajille, jotka haluavat minimoida vammariskin ja pitää hallinnan liikkeen aikana.
Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1231 mm
Leveys1360 mm
Korkeus1503 mm
LihasryhmäHauis, Ojentaja, kyynärvarret, Olkapäät
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pullover - takaavetolaite istuen v3

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO