HC PRO VIPUNOSTO VINOPENKISSÄ RINNALLE

SKU
MND-HA56

"Incline Pec Fly" on kuntosalilaite, joka on suunniteltu erityisesti rinta- ja olkalihasten harjoitteluun. Tämä laite käyttää levypainoja kuormituksen säätämiseen.

Laite koostuu kaltevasta penkistä, johon käyttäjä asettuu istumaan. Laitteessa on käsikahvat/ -vivut molemmilla puolilla, joihin käyttäjä tarttuu ja suorittaa liikkeen tuoden käsivarsia yhteen eteen ja palauttaen ne takaisin lähtöasentoon. Painoja voidaan lisätä tai poistaa laitteen yhteydessä oleviin tappeihin, mikä mahdollistaa kuormituksen säätämisen yksilöllisen kunnon ja tavoitteiden mukaan.

Incline Pec Fly -laitteen hyödyt:

Lihaseristys: Laite on suunniteltu erityisesti rintalihasten ja olkalihasten harjoittamiseen, ja se auttaa kohdistamaan liikkeen tehokkaasti näihin lihasryhmiin.

Joustavuus: Laitteen kuormitusta voidaan säätää lisäämällä tai vähentämällä levypainoja. Tämä mahdollistaa harjoituksen mukauttamisen käyttäjän kunnon ja tavoitteiden mukaan.

Monipuolisuus: Laite sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntosaliharjoittelijoille. Aloittelijat voivat aloittaa pienemmällä kuormituksella ja lisätä sitä ajan myötä, kun taas kokeneemmat voivat haastaa itsensä raskaammilla painoilla.

Turvallisuus: Laite on suunniteltu siten, että se mahdollistaa turvallisen ja kontrolloidun liikkeen suorittamisen, mikä vähentää loukkaantumisriskiä.

Liikkuvuuden paraneminen: Laitteessa voidaan venyttää aivan loppuun asti ja venyttää lisäksi ilman, että siihen tarvitsee koordinaatiota ja tukilihasten suurta apua.

Muista, että vaikka Incline Pec Fly -laite on erittäin tehokas rintalihasten harjoittamiseen, se ei korvaa muita laitteita tai harjoituksia. Kokonaisvaltainen kuntosaliharjoittelu sisältää useita erilaisia liikkeitä ja laitteita, jotka kohdistuvat eri lihasryhmiin.

Laite sopii kaikille kuntosalin asiakkaille tasosta riippumatta ja sitä on lähes mahdotonta käyttää väärin.

Tarjoushinta 790,00 € Normaalihinta 1 890,00 €
Varastossa

Lisätietoja
Tuotemerkki HC PRO.
Pituus 1350 mm.
Leveys 1350 mm.
Korkeus 1650 mm.
Väri: Musta.

Lisätietoja
TuotemerkkiHC PRO
Pituus1350 mm
Leveys1650 mm
Korkeus1350 mm
LihasryhmäRinta
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HC PRO VIPUNOSTO VINOPENKISSÄ RINNALLE

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta HC PRO