OstroVit Expander Training Bands Set (5 bands)

SKU
5SETOSTBANDS

OstroVit Expander on viiden treenikuminauhan setti, joka tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia erilaisissa fyysisissä harjoituksissa.

Nämä korkealaatuisesta luonnonlateksista ja nailonista valmistetut kuminauhat ovat kestäviä ja säilyttävät maksimaalisen vastustason toistuvassa venytyksessä ja käytössä.

Setti soveltuu erinomaisesti päivittäiseen kuntoiluun ja rasvanpolttoon, mutta myös jalkojen, polvien ja selän vammoista kärsivien ihmisten kuntoutukseen. Kuminauhoja käytetään apuna MCL- ja ACL-vammojen, polven korvaushoitojen, polvilumpion vammojen sekä raskauden ja synnytyksen jälkeisen kehonmuokkauksen yhteydessä.

Kevyt ja kannettava: Kuminauhat on pakattu kantokassiin, jonka kokonaispaino on vain 0,5 kg, joten setti mahtuu helposti reppuun tai salkkuun. Voit harjoitella kotona, salilla, toimistossa tai matkoilla.

Tämä setti on erityisen hyödyllinen naisille, jotka haluavat ylläpitää kuntoaan raskauden ja synnytyksen jälkeen, sekä ihmisille, jotka tarvitsevat tukea toipumisessaan erilaisista vammoista.

29,90 €
Varastossa

OstroVit Expander on viiden vastuskuminauhan setti, joka tarjoaa laajan käyttöalueen erilaisissa fyysisissä aktiviteeteissa.

Setti sisältää:

  • 1x Keltainen vastuskuminauha (vastus noin 4.5 kg)
  • 1x Vihreä vastusnauha (vastus noin 11 kg)
  • 1x Punainen vastuskuminauha (vastus noin 6.8 kg)
  • 1x Sininen vastusnauha (vastus noin 9 kg)
  • 1x Musta vastusnauha (vastus noin 16.6 kg)
  • 1x Vetoketjullinen säkki
  • 2x Kahvaotteella varustettu kahva
  • 2x Nilkkaremmi
  • 1x Ovenkahva

Tuotteen tekniset ominaisuudet:

  • Materiaali: TPE-muovi
  • Käyttö: Laihdutus, jooga, kehonrakennus, pilates, nosto, kuntoutus jne.
  • Pituus: 120 cm

Tämä vastuskuminauhasetti on valmistettu korkealaatuisesta luonnonlateksista ja nailonista, mikä tekee nauhoista kestävät ja ne pystyvät säilyttämään maksimaalisen vastustason toistuvasti venytettäessä ja käytettäessä.

Setti soveltuu erinomaisesti paitsi päivittäiseen kuntoiluun ja rasvanpolttoon, myös laajasti erilaisten jalka-, polvi- ja selkävammojen kuntoutukseen. Se auttaa palautumisessa MCL- ja ACL-vammoista, polven korvaushoidoista, polvilumpion vammoista ja on täydellinen valinta naisille, jotka haluavat pitää vartalonsa kunnossa raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Keveys ja kannettavuus: Koko setti painaa vain 0,5 kg ja on pakattu kantopussiin, mahtuen helposti reppuun tai salkkuun, joten voit harjoitella kotona, kuntosalilla, toimistossa tai matkustaessasi.

Tämä setti voisi olla erityisen hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat monipuolistaa harjoitteluaan missä tahansa, tarvitsevat eritasoista vastusta treeneihinsä, ovat kuntoutumassa vammoista tai haluavat ylläpitää kuntoaan raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Pituus1200 mm
Paino0.66 kg
VäriMulticolor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OstroVit Expander Training Bands Set (5 bands)

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta OstroVit