SELF - KOFEIINIVAPAA ELEKTROLYYTTIJUOMA 330 ML

SKU
SePaDr330ml

Vihdoinkin valmisjuoma ilman kofeiinia, mutta sisältäen kaikki tarvittavat elektrolyytit ja vitamiinit kovaa treeniä varten kuntosalilla tai kestävyyttä vaativiin urheilulajeihin kuten jääkiekkoon, tennikseen, jalkapalloon jne.

Mitä hyötyä on lisätyistä elektrolyyteistä urheilujuomassa?

Elektrolyytit ovat tärkeitä ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä kehon normaalille toiminnalle, erityisesti nestetasapainon ylläpitämisessä ja lihasten toiminnassa. Ne ovat ionisoituneessa muodossa olevia mineraaleja, kuten natriumia, kaliumia, magnesiumia ja kalsiumia.

Urheilujuomiin lisätyt elektrolyytit tarjoavat useita etuja:

Nestetasapainon ylläpito: Elektrolyytit auttavat ylläpitämään kehon optimaalista nestetasapainoa. Liikunnan aikana hikoilemme ja menetämme nestettä, jolloin myös elektrolyyttitasot voivat laskea. Juomalla urheilujuomaa, jossa on lisättyjä elektrolyyttejä, voimme korvata menetettyjä nesteitä ja samalla palauttaa elektrolyyttitasapainon.

Lihasfunktion tuki: Elektrolyytit, erityisesti natrium ja kalium, ovat välttämättömiä lihasten oikealle toiminnalle. Ne osallistuvat hermoimpulssien välittämiseen ja lihasten supistumiseen. Riittävä elektrolyyttien saanti auttaa vähentämään lihaskramppeja, ylläpitämään lihasten toimintakykyä ja edistämään suorituskykyä.

Energian aineenvaihdunta: Elektrolyytit, kuten magnesium, ovat välttämättömiä energiantuotannossa. Ne osallistuvat solujen energia-aineenvaihduntaan ja auttavat kehoa hyödyntämään hiilihydraatteja ja rasvoja energianlähteinä.

Juoman imeytyminen: Elektrolyytit voivat auttaa parantamaan juoman imeytymistä elimistöön. Oikea elektrolyyttitasapaino auttaa nesteen imeytymistä suolistossa ja voi edistää parempaa nesteytystä kuin pelkkä vesi.

Mitä hyötyä on Padel juoman muusta sisällöstä kovaa treenaaville? 

Seuraavat aineet voivat tarjota hyötyjä kovaa kuntosalilla treenaaville ja kestävyyslajien urheilijoille urheilujuoman muodossa:

Isomaltuloosi: Isomaltuloosi on hiilihydraatti, joka imeytyy hitaammin kuin perinteiset sokerit. Se tarjoaa pitkäkestoista energiaa ja voi auttaa ylläpitämään tasaisempaa verensokeritasoa harjoituksen aikana.

Omenahappo (malic acid): Omenahappo voi antaa urheilujuomalle raikkaan ja happaman maun. Lisäksi se voi auttaa parantamaan energiantuotantoa ja lievittämään väsymystä.

Natriumsitraatti (sodium citrate): Natriumsitraatti voi auttaa ylläpitämään optimaalista happo-emästasapainoa kehossa ja vähentämään lihaskramppeja. Se voi myös parantaa suorituskykyä kestävyyslajeissa, kuten juoksu ja pyöräily.

Magnesiumsitraatti (magnesium citrate): Magnesium on tärkeä mineraali, joka osallistuu lihasten toimintaan, energiantuotantoon ja hermoston toimintaan. Magnesiumsitraatti voi auttaa ylläpitämään optimaalista magnesiumtasoa kehossa.

Kalsiumlaktaatti (calcium lactate): Kalsium on tärkeä mineraali luuston terveydelle ja lihastoiminnalle. Kalsiumlaktaatti voi auttaa ylläpitämään kalsiumtasapainoa kehossa.

Kaliumsitraatti (potassium citrate): Kalium on tärkeä mineraali, joka osallistuu lihasten toimintaan ja elektrolyyttitasapainon ylläpitämiseen. Kaliumsitraatti voi auttaa korvaamaan menetettyjä elektrolyyttejä ja vähentämään lihaskramppeja.

Makeutusaine (sukraloosi): Sukraloosi on keinotekoinen makeutusaine, joka antaa makeutta ilman lisättyjä kaloreita. Se voi tehdä urheilujuomasta miellyttävän maultaan ilman sokerin aiheuttamaa verensokeripiikkiä.

Vitamiinit: Vitamiinit, kuten tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), pantoteenihappo (B5-vitamiini), pyridoksiini (B6-vitamiini), nikotiiniamidi (B3-vitamiini), metyylikobalamiini (B12-vitamiini), biotiini (B7-vitamiini) ja foolihappo (B9-vitamiini), voivat tukea energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa ja solujen terveyttä.

Pakkaus 330ml

Laatikossa 24 x 330ml.

Tarjoushinta 0,99 € Normaalihinta 2,00 €
Varastossa

RAVINTOLISÄ

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Pitäkää lasten ulottumattomissa.

Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Viimeinen käyttöpäivämäärä on merkitty pakkaukseen.

Nutritional value    100 ml    330 ml    % DRI*
Energy    29kj / 7kcal    96 kj / 23 kcal    -
Fat    0g    0g    -
-of which saturated fat    0g    0g     
Carbohydrate    1.5g    5.0g    -
-of which sugars    1.5g    5.0g     
Protein    0g    0g    -
Salt    0.18g    0.6g    -
Dietary fiber    0g    0g    -
Other ingredients    100 ml    330 ml    % DRI*
Magnesium    56 mg    17.0 mg    15%
Calcium    54 mg    16.4mg    -
Potassium    102.6mg    31.1 mg    -
Sodium    240mg    72.7 mg    -
Vitamin B1    4.4 mg    1.3 mg    400%
Vitamin B2    4.9 mg    1.5 mg    350%
Vitamin B3    1.0 mg    0.3mg    -
Pantothenic acid    3.6 mg    1.1mg    60%
Vitamin B6    1.75mg    0.5mg    125%
Folic acid    80 µg    24.2 µg    40%
Biotin    90 µg    27.3 µg    180%
Vitamin B12    200 µg    60.6 µg    8000%

* = Päivittäisen saannin vertailuarvo

Muut aineet: Vesi, isomaltuloosi, hiilihappo, omenahappo, natriumsitraatti, aromi, magnesiumsitraatti, kalsiumlaktaatti, kaliumsitraatti, makeutusaine (sukraloosi), vitamiinit (tiamiinimononitraatti, riboflaviini, D-kalsiumpantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, nikotiiniamidi, metyylinikotiinihappo) , D-biotiini, pteroyylimonoglutamiinihappo.

Lisätietoja
TuotemerkkiSELF
Kapasiteetti330 ml
Paino0 kg
MakuAppelsiini
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SELF - KOFEIINIVAPAA ELEKTROLYYTTIJUOMA 330 ML

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta SELF