GASP VINTAGE HIHATON ASENNEPAITA

SKU
220867G

GASP Vintage Tank -paita on retrohenkinen ja maskuliininen tanktop-mallinen paita. Se on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, kuten puuvillasta tai puuvilla-polyesterisekoitteesta.

Vintage Tank -paidassa on usein hieman väljempi istuvuus ja rohkeammat leikkaukset käsivarsien ja olkapäiden kohdalla, mikä korostaa lihaksikasta ulkonäköä. Paidan edessä saattaa olla painatus tai logolla varustettu graafinen elementti, joka antaa sille ainutlaatuista tyylikkyyttä.

Tämä paita sopii erinomaisesti voimaharjoitteluun ja kuntosaliharjoituksiin. Sen leikkaus ja istuvuus mahdollistavat vapaan liikkuvuuden ja antavat sinulle mahdollisuuden näyttää ja tuntea olosi hyvältä treenatessasi. Paita voi myös olla oiva valinta kesäisiin ulkoiluaktiviteetteihin tai rennompiin vapaa-ajan tapahtumiin.

GASP Vintage Tank -paita on helppo yhdistää muihin treenivaatteisiin, kuten shortsien tai verkkahousujen kanssa. Se lisää treeniasuusi vintagehenkistä tyyliä samalla tarjoten mukavuutta ja ilmanvaihtoa rankempienkin treenien aikana.

22,45 € Normaalihinta 44,90 €
Varastossa
Lisätietoja
TuotemerkkiGASP
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GASP VINTAGE HIHATON ASENNEPAITA

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta GASP