TOIMITUS- JA MAKSUTAVAT

HC Pro tarjoaa 2 toimitusvaihtoehtoa

1. Jos tilauksenne on pituudeltaan alle 60cm ja painaa 20kg tai vähemmän, voitte valita - Itella SmartPostin- tai DPD-lähetyksen (ilmainen toimitus tilauksille 60 € tai enemmän). Lisää tietoa ja ohjeita Postin paketin lähettämiseen tästä.
 
2. Jos tilaatte painavemman tuotteen kuin 25kg tai enemmän, toimitamme teille tilauksen ovelle kuljetuksella.
 
Hinta lasketaan tilauksenne painon ja koon mukaan.
 

Paketin vastaanottaminen

Heti kun paketti saapuu perille pakettiautomaattiin, tilauksessa mainittu matkapuhelimeen saapuu tekstiviesti, jossa on kaikki paketin vastaanottamiseen tarvittavat tiedot.
Sitten menette tekstiviestissä mainittuun osoitteeseen ja syötätte automaattiin tekstiviestikoodinne. Sen jälkeen pakettiautomaatissa avautuu ovi ja otatte oman pakettinne.
Paketti on noudettava automaatista 7 päivän kuluessa siitä, kun saatte saapumisilmoituksen, muuten paketti lähetetään takaisin lähettäjälle.
 

Postin automaattien etsiminen/haku:

 
 

Hinnat ja toimitusaika

  • DPD Nouto 6,90 € 2-4 työpäivää.
  • Itella SmartPost 6,90 € 2-4 työpäivää.

Kuriiritoimitus ovelle (järjestelmä/nettikauppa laskee lähetyksen hinnan automaattisesti):

  • Puolikas lava 60x80cm - 60 €, 2-4 työpäivää.
  • Täysikokoinen eurolava 120x80 - 110 €, 2-4 työpäivää.
  • Ylikokoinen lava - 160 €, 2-4 arkipäivää.

========================================================================================================================================================================


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

========================================================================================================================================================================


Toimitusaika:

Tilausten toimitusaika on 2–4 työpäivää maksusta. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.


Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. HCPRO.fi Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Aktia, Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Pohjola, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki sekä luottokortit.
Paytrailin osamaksulla ja laskulla.
Hyväksymme maksut vain euroina.


Yrityksille verovapaat ostot: 

Mikäli haluatte tilata tuotteita verovapaasti, niin rekisteröikää yrityksenne vekkokaupan asiakkaaksi täyttämällä kaikki kentät, lisätkää myös arvonlisäverovelvollisuutenne numero (ALV numero), sekä samantien lopullinen toimitusosoite ja vastaanottajan puhelinnumero, niin saatte halutut tuotteet suoraan verovapaasti itsellenne.


Maksutavat julkiselle sektorille ja yrityksille: 

Jos edellä mainitut maksutavat eivät sovi teidän edustamallenne kunnalle/kaupungille/yhteisölle/firmalle, niin lähettäkää haluamanne tuotteiden linkit ja määrät tai kuvakaappaus ostoskorista, niin teemme laskun teille ja saatte sen haluamaanne sähköpostiin. 
Lisätkää laskutustiedot, lopullinen toimitusosoite, sekä vastaanottajan puhelinnumero, niin tilauksenne etenee mahdollisimman sujuvasti alusta loppuun asti.