Yogarulla ja hierontarulla

SKU
00012182

KÄÄNNÖT - sisäkerroksen avulla voit hieroa vartaloa rentouttamalla lihaksia. Rulla on suunniteltu erityisesti ihmisille, joiden voimaharjoittelu on vaativampaa, ja lämmittely vaatii paljon lihastimulaatiota. Harjoittelun jälkeen hieronta puolestaan ​​kiihdyttää uudistumisprosessia entisestään ja saa lihaksen kehittymään nopeammin. Rulla on valmistettu EVA-vaahtomuovista.

Vaahto on hypoallergeeninen ja hajuton, mikä mahdollistaa hierontarullan mukavan käytön. Rulla on melko kova, kovempi kuin kuvissa näyttää. Kovuusasteikolla 1–10 luokittelemme sen arvoon 6 - täyttää jopa vaativimpien ihmisten odotukset.

Tarjoushinta 6,90 € Normaalihinta 9,99 €
Ei varastossa

LIIKKUMINEN ENNEN HARJOITTELUA JA JÄLKEEN - liukuminen rullan päällä ennen harjoittelua lämmityksenä antaa teille mahdollisuuden lisätä liikealuetta harjoittelun aikana, rentouttaa kehoa voimaharjoitteluun väsyttämättä sitä painoharjoittelulla. Vierittämällä ja painamalla lihaksia parannamme verenkiertoa, minkä ansiosta lihakset ja niiden ympärillä olevat kudokset palautuvat paljon nopeammin.

KUNTOUTUKSEEN - Rullaa voidaan käyttää menestyksekkäästi kuntoutuksessa. Se korjaa kehon asennon, auttaa vakauttamaan selkärangan ja eliminoimaan sen kivun sekä parantamaan hermoston toimintaa. Lisäksi se nopeuttaa kaikkien vammojen parantumista.

HARJOITTELUA VARTEN - Tämä on erittäin hyödyllinen lisävaruste liikuntaan. Voit ottaa rullan pilates, jooga, kunto, crossfit - se tekee työnsä missä tahansa. Se soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön. Käyttämällä hierontarullaa, hajotamme rasvat, tehden ihosta joustavamman ja vähentämällä selluliittia, mikä lisää harjoittelun vaikutuksia.

Materiaali: EVA-vaahto

Lisätietoja
TuotemerkkiMuu brand
Pituus320 mm
Leveys100 mm
Korkeus100 mm
VäriVioletti
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yogarulla ja hierontarulla

Tehkää näin, jotta saatte tilata suoraan verkkokaupastamme mitä haluatte verottomalla hinnalla suoraan kotiovellenne:
Tästä löydätte, kuinka voitte rekisteröidä yrityksenne sivustollamme ja miten tehdä ostoksia verottomasti (alv 0 %).

Lisää tuotteesta Muu brand