Weiderin Rush 200mg Kofeiini Pre-workout Rtd

SKU
W317

Weiderin RUSH 200mg Kofeiini RTD on juoma ennen treeniä ja valmisjuoma, joka on suunniteltu lisäämään kestävyyttä, saavuttamaan maksimaalisen suorituskyvyn ja viemään treenisi seuraavalle tasolle.

RUSH RTD sisältää yksinoikeudellisen yhdistelmän huolella valittuja ainesosia, jotka auttavat sinua saamaan enemmän energiaa ja voimaa kuin koskaan kuvittelit. Tämän juoman ansiosta voit lisätä lihaskehitystä ja parantaa keskittymistä ja motivaatiota harjoituksissa.

 • Tämä on edistynein resepti markkinoilla, joka maksimoi harjoittelusi.
 • Voima, keskittyminen ja tarkkaavaisuus.
 • 10 aktiivista ainesosaa.
 • Sisältää 200 mg kofeiinia.

Mitä juoma sisältää?

 • Citrulliini ja arginiini: kaksi typpioksidin (NO) esiasteena toimivaa aminohappoa, jotka parantavat verenkiertoa lihaksissa, edistävät intensiivisempää treeniä ja lyhentävät palautumisaikaa.
 • Beeta-alaniini: aminohappo, joka auttaa säilyttämään happamuuden lihaskudoksessa, hidastaa väsymystä ja siten lisää korkean intensiteetin harjoitusten kestoa.
 • Tauriini: aminohappo, joka osallistuu veden ja ravinteiden kuljetukseen soluihin, lisää proteiinisynteesiä ja lihasmassan kasvua.
 • Kofeiini: maailmanlaajuisesti tunnettu piriste, joka parantaa suorituskykyä ja vähentää väsymystä auttaakseen sinua saamaan yhden lisätoiston jokaisessa harjoituksessa.
 • L-Alanil-L-glutamiini: dipeptidi, joka on todistettu tehostavan nesteen imeytymistä harjoituksen aikana ja lihasten uudelleenkosteutusta fyysisen aktiivisuuden jälkeen.
 • Glukuronolaktoni: hiilihydraatti, joka vähentää väsymystä ja parantaa keskittymistä, tarkkaavaisuutta ja henkistä suorituskykyä.
 • Sinkki: mineraali, joka lisää testosteronin tuotantoa ja stimuloi hormonaalista ja immuunijärjestelmää.

RUSH RTD sopii kaiken tyyppisille urheilijoille, niin niille, jotka treenaavat salilla kuin amatööri- tai ammattilaiskilpailuihin osallistuville.

RUSH RTD on käytännöllinen ja raikkaan appelsiininmakuinen juoma, joka ei sisällä kaloreita tai sokeria ja jonka voit helposti ottaa mukaan.

Käynnistä treenisi ja näytä kuinka pitkälle pystyt menemään!

2,50 €
Varastossa

RAVINTOSISÄLTÖ

L-Citrulline Malate2000 mg
Beta-Alanine2000 mg
Tauriini1000 mg
L-Arginiini Alpha-Ketoglutaraatti975 mg
L-Arginiini Base975 mg
Glukuronolaktoni500 mg
L-Alanyyli-L-Glutamiini (Sustamine®)200 mg
Kofeiini200mg
Niasiini16 mg (100%)
Sinkki5 mg (50%)  * %
 * % NRV = Aikuisen päivittäisestä saantisuosituksesta prosenttia.

PÄIVITTÄISESTÄ SAANNISTARPEESTA AIKUISILLE AINEKSET:

Vesi, 8% L-Citrulline Malate, 8% Beta-Alanine, Hapot: E338, E330; Hiilidioksidi, 4% Tauriini, 3,9% L-Arginiini Alpha-Ketoglutaraatti, 3,9% L-Arginiini Base, 2% Glukuronolaktoni, 0,8%, L-Alanyyli-L-Glutamiini (Sustamine), Aromi, Kofeiini, Makeutusaineet: E955, E950; Antioksidantti: E300; Sinkkiglukonaatti, Niasiini.

Lisätietoja
TuotemerkkiWeider
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Kapasiteetti250 ml
Product formdrink
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Weiderin Rush 200mg Kofeiini Pre-workout Rtd

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.