Garage Gym monitoimiteline ja penkit

Kotisalin rakentaminen kannattaa aloittaa lattian päällystämisellä 15mm x 1000mm x 1000mm kumimatoilla, joita saatte verkkokaupastamme ilman toimitusaikaa samaan rahtiin muiden kotisalin laitteiden kanssa.
Kotisali lattia ja paljon sille voisi varata pinta-alaa? Minimi on 2 x 2 metriä, jotta sen päälle mahtuisi edes perus Kotisalin laitteet ja kotisalin muut tarvikkeet.
 
Kotisali kerrostalossa? 
Jos teette kotisalin kerrostaloon, niin suosittelemme käyttämään kotisalin lattialla paksumpaa joko 20 mm tai 30 mm kumilaattaa / kumimattoa. 
kaikki metri kertaa metri HC Pro kuntosalien kumimatot pysyvät paikoillaan sellaisenaan ilman mitään liimoja ja listoja, koska ne panavat alkaen 15 kiloa kappale.
 
Kotisali laitteet - Kotisalitarvikkeet, millä aloitan?
Lattian teon jälkeen yleisien ja toimivin ratkaisu on hankkia tilan koon sanelemana joko seinälle kokoon taitettava monitoimiteline tai sitten keskellä lattiaa itse seisova monitoimiteline - power rack. 
Seuraavana tulevatkin sitten levytankosarja 177,5 kg jolloin teillä on jokaista levypainoa alkaen 1,25 kilosta 25 kiloon asti pareittain ja lisänä vielä säädettävä vinopenkki. Näillä pystyy jo harjoittelemaan koko kehon turvallisesti ja monipuolisesti kotisalilla. 
 
Kuntosalilaitteet kotiin - Käsipainosarja vai säädettävä käsipaino?
Kotisalin tilan koosta johtuen kannattaa nälän kasvaessa harkita joko kattoon kiinnitettävää taljalaitetta tai sitten monitoimtelineeseen sopivia lisätarvikkeita kuten dippitelinettä ja ylä sekä alataljan yhdistelmää. Käsipainoina 1-10 kilon sarja omassa telineessään ei myöskään vie paljoa lattiapinta-alaa.

Tuotteet 1-16 / 56

Set Descending Direction
Sivu
per sivu