Treenikorsetit

Naisten ja miesten treenikorsetit, tukiliivit ja rasvanpolttokorsetit. Nämä erilaiset nailonista valmistetut tukivyöt ovat huomattavasti leveämpiä kuin perinteiset voimanostovyöt ja bodausvyöt. Ne on aina valmistettu materiaaleista, jotka panevat keskivartalon hikoilemaan.

Mihin treenikorsettien rasvanpoltto ja vartalon kiinteyttäminen perustuu?
Niille jotka eivät syystä tai toisesta halua käydä kuntosalilla treenaamassa teho perustuu siihen, että korsettia pidetään monia tunteja päivässä vaatteiden alla ja korsetti panee keskivartalon aineenvaihdunnan töihin, pakottaa vartaloa supistumaan.
Jo kuukauden kuluttua tarvitaan tavallisesti jo seuraava pienempi koko treenikorsetista.
Niille jotka käyvät kuntosalilla harjoittelemassa korsetti puetaan päälle kuten treenivyöt ja se tukee ja lämmittää keskivartaloa. Kovemmissa treeneissä käytetään treenikorsettien päällä lisäksi pehmeää, mutta tukevaa nailonvyötä tarrakiinnityksellä.
Yleensä kuntosaliharjoitteluun liittyy myös ravinnon seuranta ja näiden yhteisvaikutuksena vartalo kiinteytyy nopeammin ja naisetkin saavat lopuksi vatsalihakset näkyviin.
Kaikki treenikorsetit kiinnitetään nopeasti ja helposti tarrakiinnityksellä.

Miten valitsen oikean treenikorsetin?
Valitse niin pieni treenikorsetti mikä juuri ja juuri menee päälle. Käytettäessäsi sitä jonkin aikaa huomaatte keskivartalonne ympärysmitan pienentyneen, ja voitte siirtyä numeroa pienempään kokoon.