HIEKKASÄKKI CROSSFIT, FITNESS 35 KG

SKU
DBX-PB-10

KOKO KEHON TÄYDELLINEN HARJOITTELU SISÄLLÄ TAI ULKONA

Hiekkasäkki on yksi yleisimmistä harjoitusvälineistä, jonka avulla voit paitsi muokata kehoasi myös lisätä voimaa, kuntoa ja kestävyyttä.

Säännöllinen harjoittelu hiekkasäkillä parantaa myös merkittävästi kehon koordinaatiota ja vaikuttaa positiivisesti verenkiertoelimistöön. Tunne lihakset, joiden olemassaolosta sinulla ei ollut aavistustakaan! Toisin kuin tyypilliset kuntosaliharjoitukset, joiden aikana eristät vain valitut lihaksesi osat, harjoittelemalla hiekkasäkillä voit vahvistaa ja muotoilla kehoasi tasaisesti tarttumalla myös syviin lihaksiin.

Harjoitukset hiekkasäkillä kehittävät suuremman dynaamisen voiman kuin jos nostaisimme esimerkiksi samanpainoista tankoa. Tämä johtuu tarpeesta vakauttaa liike, ylläpitää tasapainoa ja lisätä puristusvoimaa.

VAPAA PAINON SÄÄTÖ
Sarja sisältää 3 vahvaa pakkausta lisäpainoilla, jotka täytetään löysällä täyteaineella. Tällainen ratkaisu mahdollistaa laitteen painon nopean ja kätevän muuttamisen sovittamalla sen nykyisiin liikunta- ja harjoittelumahdollisuuksiin. Hiekkasäkin malli on valmistettu enintään 35 kg: n kuormalle.

Kaikki kahvat on ommeltu erittäin vahvalla nailonteipillä, jonka vetolujuus on jopa 300 kg!
Kaikki muuts saumat on valmistettu kosteutta ja sääoloja kestävistä ydinkierteistä, jotta laitetta voidaan käyttää menestyksekkäästi myös ulkona!

ÄÄRIMMÄINEN KESTÄVYYS
Säkin valmistuksessa käytettiin erittäin vahvaa valikoimaa erikoismateriaaleja.
Käytetty materiaali koostuu jopa 7 kerroksesta, jotka takaavat materiaalin erittäin korkean lujuuden ja riittävän joustavuuden.
Materiaalissa on nailonpunos, joka vahvistaa materiaalia merkittävästi repeytymistä vastaan. Tämä lomitus vie kuormituksen ylijännitettynä, mikä tekee materiaalin käytännössä mahdottomaksi repiä harjoituksen aikana.

Kuinka täyttää hiekkasäkkiä?
1. Hiekkasäkkisarja sisältää 3 tyhjää pussia/pakkausta, jotka voidaan täyttää millä tahansa löysällä täyteaineella.
2. Jos käytetään täyteainetta, jonka neliömassa on hieno (esim. Hiekka), on suositeltavaa kaataa se ensin foliopussiin ja vain pussin sisäpuolelle - se varmistaa 100 % tiiviyden, jos aukko avataan. lisää.
3. Lisäosat tulisi täyttää siinä määrin kuin täyteaine virtaa läpi harjoittelun aikana, mikä pakottaa painon vakauttamaan harjoittelun aikana, mikä lisää niiden tehokkuutta.
4. On suositeltavaa, että jokainen täytetään eri painolla, jolloin voidaan käyttää erilaisia ​​kuormayhdistelmiä.

Tekniset tiedot:
Materiaali: vahva kerroksinen plavil.
Mitat: pituus: 60 cm, halkaisija: 20 cm.
Kahvojen lukumäärä: 7 kpl.
Kuorma: 35 kg.
Kapasiteetti: noin 30 kg hiekkaa.

64,90 €
Varastossa
Lisätietoja
Paino5.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HIEKKASÄKKI CROSSFIT, FITNESS 35 KG
More from DBX Bushido