OSTROVIT KURKUMA - MUSTA PIPPURI - INKIVÄÄRITABLETIT

SKU
OVTurBPrG90

Kurkuma / Thurmetic  on luonnollinen kemiallinen yhdiste, joka uutetaan mausteesta, joka tunnetaan nimellä Kurkuma. Yhdistettä käytetään keltaoranssina elintarvikevärinä ja erittäin voimakkaana antioksidanttina polyfenolisten yhdisteiden ryhmästä, jolla on anti-inflammatorinen vaikutus ja kyky lisätä kehon tuottamien antioksidanttien lukumäärää. Sen biologinen hyötysuhde kehollemme parantaa piperiinin esiintymistä, minkä vuoksi on niin tärkeää, että molemmat aineet otetaan yhdessä.

Wikipediasta lisäksi :

Viime vuosikymmeninä kurkuman on havaittu laukaisevan syöpäsoluissa apoptoosin eli solukuoleman, joka nimenomaan syöpäsoluissa on usein estynyt. Varsinkin melanoomaa ja rintasyöpää vastaan kurkumalla on saatu kokeellisesti positiivisia tuloksia.

Kurkuma myös ehkäisee beta-amyloidien kertymistä Alzheimerin taudissa ja jopa hajottaa taudissa muodostuneita plakkikertymiä.

Lääketieteessä kasvia käytetään tulehdusten hoidossa. Kurkumakasvilla on antioksidantti- ja antikarsinogeeninen-, anti-inflamatorinen vaikutus, maksaa suojeleva vaikutus. Kurkumiinin on todettu vähentävän kaasun muodostusta suolistossa. Kurkuman toisen yhdisteen p-tolymetyylikarbinolin on havaittu lisäävän haiman ruuansulatusentsyymien eritystä. Myrkyllisyyttä ei ole havaittu käytetyillä terapeuttisilla annoksilla.

Kurkumiinin on todettu eräässä tutkimuksessa säännöllisesti nautittuna estävän diabeteksen puhkeamisen.

Mustapippuri - on mauste, jota käytetään käytännössä kaikkialla maailmassa antamaan ruokia omaleimainen maku ja mauste. Sen sisältämä alkaloidi - piperiini nopeuttaa yksittäisten aineiden metaboliaa. Mustapippurin hedelmien sisältämä piperiini tehostaa lämpögeneesiä eli prosessia lämmön tuottamiseksi, jonka aikana elimistö polttaa kaloreita, samoin kuin lipolyysiprosessia adrenergisten reseptoreiden kautta, ts. Rasvakudoksen hapettumista. Piperine stimuloi ruoansulatuskanavan aistinvaraisia ​​päätteitä, mikä lisää mahalaukun nesteen eritystä, ja tämä auttaa parantamaan ruuansulatusta. Piperine myötävaikuttaa myös joidenkin vitamiinien ja mineraalien, esimerkiksi seleenin, B-vitamiinien ja beetakaroteenin imeytymiseen. Lisäksi se helpottaa koentsyymin Q10 imeytymistä ja lisää resveratrolin tai kurkumiinin imeytymistä. Piperine voi myös parantaa joidenkin lääkkeiden imeytymistä.

Inkivääri - on kaikkialla maailmassa laajalti tunnettu mauste, joka sisältää useita virustenvastaista vaikutusta omaavia aineosia, minkä vuoksi inkivääriä on käytetty vuosien ajan yhtenä kodin menetelmänä vilustumisen ja infektioiden hoidossa. Sen bakteereja tappavat ja tulehduksia estävät ominaisuudet tarkoittavat, että sitä voidaan käyttää apuvälineenä vilustumisen ja influenssan hoidossa. Inkiväärillä on myös desinfiointiaineita. Inkiväärin voimakasta lämmittävää vaikutusta voidaan käyttää kehon jäähdyttämiseen.

OstroVit Kurkuma + mustapippuri + inkiväärin hyödyt ?

   Se voi auttaa nopeuttamaan aineenvaihduntaa.

   Tukee tehokkaasti lämpögeneesiä.

   Se parantaa kehon fyysistä kuntoa.

   On antibakteerisia ja virusten vastaisia ​​vaikutuksia.

   Se on täydennys yhdessä täydentävistä, synergistisesti vaikuttavista aineista.

   On antioksidanttivaikutus.

   Tukee kehomme ruoansulatusprosesseja.

 

16,90 €
Varastossa

Käyttöohje: 

Ota yksi annos (1 tabletti) päivässä. Tuote on tarkoitettu aikuisille.

1 annos (1 tabletti) sisältää: 

Kurkuma-juurauuteuutetta 300 mg

- tässä kurkuminoideissa (95%) 285 mg

Inkiväärin juuriuutetta 100 mg

  - tässä gingeroleissa (5%) 5 mg

Mustapippurhedelmäuutetta 10,55 mg

  - josta piperineä (95%) 10 mg

Pakkaus 90 kpl

Ravintolisä

Suositeltua päivittäistä annosta ei tule ylittää

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota

Säilytä kuivassa ja viileässä.

Parasta ennen on merkitty pakkaukseen.

Lisätietoja
TuotemerkkiOstroVit
Pituus0
Leveys0
Korkeus0
Product formpills
Servings quantity90
Paketin koko90 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVIT KURKUMA - MUSTA PIPPURI - INKIVÄÄRITABLETIT

Ravintolisä

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvistä.

Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.

Parasta ennen päivämäärä pakkauksessa.