OSTROVIT PHARMA IMMUNITEETIN - VASTUSTUSKYVYN PARANTAMISEEN

SKU
OVPharmaImmu60
OstroVit Pharma immunity on kuuden luonnollisen kasviuutteen sarja, jotka tukevat immuunijärjestelmän toimintaa. Valmiste on rikastettu sinkillä - elimistön vastustuskyvyn rakentamista tukevalla mineraalilla. Sairastatko usein ja haluat tukea vastustuskykyäsi? 
Tai ehkä haluat suojautua kunnolla flunssakaudelta? 
OstroVit Pharma Immunity -ravintolisä auttaa sinua tässä!
 

MIKÄ ON OSTROVITIN PHARMA IMMUNITEETTI RAVINTOLISÄ?

OstroVit Pharma For immunity -ravintolisä on ainutlaatuinen koostumus sinkkiä ja luonnollisia kasviuutteita, jotka tukevat kehon vastustuskykyä - ruusunmarjauutetta, valkosipulin mukulaa, seljanmarjan hedelmää, purppuraa käpykukkaa ja ginsengiä. Niiden sisältämät vaikuttavat aineet, mukaan lukien useat vitamiinit ja kivennäisaineet, tukevat monien järjestelmien, myös immuunijärjestelmän, toimintaa.
 
OstroVit Pharma Immuniteetti ja vastuskyky ravintolisä auttaa torjumaan sairauksia ja selviytymään paremmin infektioista. 
 
Tuote sopii teille jos:
  • Sairastut usein
  • Toivut hitaasti infektioista
  • Haluat paremman vastustuskyvyn
  • Kamppailet vaikeasti parantuvien haavojen kanssa
8,90 €
Varastossa

OMINAISUUDET:

OstroVit Pharma immuniteettilisän säännöllinen käyttö tukee luonnollisen immuunijärjestelmän kunnollista toimintaa. 
Ravintolisä toimii erityisesti heikentyneen vastustuskyvyn aikana eli syys- ja talvikaudella sekä keväällä.
 
Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet:
 
LUONNONVOIMA - Sisältyy OstroVit Pharma -lisään. Kasviuutteet vastustavat vastustuskykyä eri tyyppisiä infektioita vastaan, mukaan lukien virus-, bakteeri- ja sienitauteja.
SINKKI - Lisäaineen korkean sinkkipitoisuuden ansiosta sinun ei tarvitse ottaa lisävalmisteita tämän mineraalin kanssa.
IMMUUNITEETTI/VASTUSTUSKYKY LÄPI VUODEN - Ravintolisää nauttimalla huolehdit säännöllisesti immuniteetistasi ympäri vuoden, myös flunssakauden aikana.
HELPPO ANNOSTUS - Vain kaksi kapselia lisäravinnetta päivässä otettuna aterian yhteydessä riittää varmistamaan immuunijärjestelmän paremman toiminnan.
 
Tarkista, mitä ominaisuuksia yksittäisillä ainesosilla on:
Ruusunmarjauute - Vaikuttaa suotuisasti munuaisten ja maksan toimintaan. Vahvistaa verisuonia. Sen avulla voit puhdistaa virtsajärjestelmän. Sitä käytetään joskus kurkkukipuun.
Valkosipulin mukulauute - Auttaa hengitysteiden virusinfektioiden hoidossa. Sillä on "huonon" LDL-kolesterolin tasoa alentava vaikutus.
Seljanmarjan hedelmäuute - Tukee hermoston toimintaa. Sen avulla selviät paremmin stressaavista tilanteista. Se vähentää ahdistusta. Tarjoaa nopeamman regeneraation.
Echinacea purppurauute - Toimii hyvin virus-, bakteeri- ja sienisairauksien hoidossa. Sitä voidaan käyttää apuna loistautien hoidossa. Se parantaa yleistä vastustuskykyä ja nopeuttaa haavan paranemista.
Ginseng-uute - Stimuloi immuunijärjestelmää toimimaan. Sillä on adaptogeeninen vaikutus. Tukee kognitiivisen järjestelmän toimintaa.
Japanilainen helmensilmuuute - Sitä käytetään apuna vilustumisen ja flunssan hoidossa. Sillä on antibakteerinen vaikutus. Sulkee verisuonia.
Sinkki - Tukee sisäelinten toimintaa. Sillä on myönteinen vaikutus immuunijärjestelmään. Nopeuttaa haavan paranemista ja nuorentaa ihoa.
 
Käyttöohje:
Nauti 1 annos (2 kapselia) päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Valmiste on tarkoitettu aikuisille.
 
Ainesosat
Ruusunmarjauute (70 % C-vitamiinia 360 mg - 450 % **), valkosipulin sipuluute DER 10:1, seljanmarjan hedelmäuute (40 % polyfenoleja, 5 % antosyaaneja), purppura echinacea-uute (4 % hapan sikuri), echinacea-uute ( 4% polyfenoleja), ginseng-uute (20% ginsenosideja), japanilainen helmiuute (95% rutiini), sinkki (sinkkipikolinaatti), kapselin kuori (täyteaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa).
 
Tuote saattaa sisältää maitoa (mukaan lukien laktoosi), soijaa, maapähkinää, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenia sisältäviä viljoja, munia, äyriäisiä, kalaa.
 Vaikuttavat aineet annosta kohden % RWS *
Ruusunmarjauute (70 % C-vitamiinia 360 mg - 450 %**) 514 mg -
Valkosipulin mukulauute DER 10: 1  200 mg -
Seljauute (40 % polyfenoleja, 5 % antosyaaneja) 150 mg -
Echinacea-uute (4 % sikurihappoa) 100 mg -
Echinacea-uute (4 % polyfenoleja) 100 mg -
Ginseng-uute (20 % ginsenosideja) 100 mg -
Japanilainen helmiuute (95 % rutiini)  52.7 mg -
Sinkki (sinkkipikolinaatti)  15 mg 150
Lisätietoja
Parasta ennen6.3.2023
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVIT PHARMA IMMUNITEETIN - VASTUSTUSKYVYN PARANTAMISEEN