OSTROVIT KROMITABLETIT RASVANPOLTTOON - 3 KUUKAUDEN ANNOS

SKU
OVChrom200-200

Wikipediasta:

Kromi ja ihmisen ravitsemus


Kromi on elimistölle välttämätön hivenaine ja se osallistuu mm. hiilihydraattien sekä rasvojen aineenvaihduntaan. Kromia tarvitaan lisäksi sokeriaineenvaihdunnan ja hermoston toimintaan sekä verensokerin säätelyyn. Ilman riittävää kromin saantia elimistö ei pysty hyödyntämään glukoosia riittävän hyvin. Kromin saantisuositus on 50–200 mikrogrammaa vuorokaudessa. Sen liikasaanti on kuitenkin haitallista.


Kromin lähteitä ovat leivinhiiva, maksa, täysjyvämurot, mausteet, teollisesti valmistettu liha, sienet ja hunaja. Ruoat, joissa on paljon yksinkertaisia sokereita, kuten sakkaroosia ja fruktoosia sisältävät hyvin vähän kromia. Usein ravinnosta saadaan kuitenkin alle 60 % minimisaantisuosituksesta.  Maanviljelyllä ja ruoan tuotantotavoilla on vaikutusta eri ruokien kromipitoisuuteen ja siksi sitä on vaikea tarkkaan arvioida.

 

OstroVit Chromium sisältää kromia. Tämä mineraali täyttää useita tärkeitä toimintoja kehossa. Kromin päätehtävänä on helpottaa glukoosin imeytymistä verisoluihin ja olla vuorovaikutuksessa insuliinin kanssa. Se voi estää tyypin II diabeteksen kehittymisen. Kromilla on vaikutusta aineenvaihduntaan, ja sen puutos tässä elementissä vähentää vapaiden rasvahappojen imeytymistä maksaan. Vakaa verensokeri tarkoittaa, että meillä ei ole äkillistä syämishimoa ja että emme himoitse makeisia. Lisäksi kromi nopeuttaa aineenvaihduntaa ja auttaa polttamaan rasvaa.

 

Muita Kromin etuja: 

- Edistää makroravinteiden asianmukaista aineenvaihduntaa.
- Auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa.
- Auttaa vähentämään ruokahalua.
- Nopeuttaa aineenvaihduntaa ja auttaa sinua vähentämään rasvaa.
Ylläpitää makro- ja hivenaineiden asianmukaista aineenvaihduntaa. Se myös rajoittaa rasvan kertymistä kudoksiin. Kromi voi auttaa, jos laihdutusruokavalion aikana meillä on vaikeuksia hallita makeisten ruokahalua. Tämä johtuu siitä, että kromi ylläpitää tasaista verensokeria, mikä on syy ruokahalun hallinnan menettämiseen.

 

Päivittäinen annos 1 tabletti ruokailun jälkeen.

Sisältää 200uq Chromiumia, Chromium Piccolinate 1667 µg 

Ravintolisä

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.

Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä kuivassa ja viileässä.
Parasta ennen on painettu pakkaukseen.

Pakkaus 90 kpl

Tarjoushinta 7,99 € Normaalihinta 12,50 €
Varastossa
Lisätietoja
Paino0.150000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVIT KROMITABLETIT RASVANPOLTTOON - 3 KUUKAUDEN ANNOS
More from OstroVit