HYVÄNMAKUINEN JA TEHOKAS BCAA 20-1-1 JAUHE 400G

SKU
OVBCA2011-400
BCAA (haarautuneiden ketjujen aminohapot) ovat haarautuneita aminohappoja: leusiini, valiini ja isoleusiini. Näitä yhdisteitä kutsutaan näin, koska niiden kemiallisessa rakenteessa on laaja sivuketju. Ne kuuluvat eksogeenisten aminohappojen ryhmään, joita tarvitaan ruokavaliossa, koska kehomme ei pysty tuottamaan niitä yksin. Ne ovat olennainen osa useimpien proteiinien synteesiä, ja yli 30% lihaksistamme koostuu BCAA aminohapoista.
Ei ole epäilystäkään siitä, että BCAA aminohapoilla on perustavanlaatuinen rooli ruokavaliossa, ei vain terveyden, vaan myös lihasten rakentamisen, uudistumisen kovan harjoittelun ja kehon rasvan vähentämisen kannalta. BCAA: n tarjontaa tulisi lisätä erityisesti ihmisillä, jotka harjoittavat kovaa harjoittelua. Fyysisen aktiivisuuden kasvaessa välttämättömien aminohappojen kysyntä kasvaa.
Leusiini - L-leusiini - auttaa vähentämään väsymystä väsymyksen vähentämisjaksojen aikana. Sitä pidetään tärkeimpänä aminohappona, joka stimuloi proteiinisynteesiä. Se tukee lihastemme rakennetta ja voimaa. Se toimii mTOR-kinaasin, kehon tärkeimmän metabolisen reitin, aktivaattorina, joka on vastuussa ensisijaisesti uusien lihassyiden lisääntyneestä synteesistä. Tutkimukset osoittavat, että L-leusiini lisää insuliiniherkkyyttämme. Se edistää lisääntynyttä ATP: n - suurenergisten sidosten kuljetusta, jotka tarjoavat energiaa kehollemme.
Millaiset edut ja ominaisuudet OstroVit BCAA 20-1-1 aminohappovalmisteella on?
    Ne lisäävät lihasvoimaa.
    BCAA: n avulla havaitaan lipolyysin lisääntyminen eli rasvahappojen hapettumisen lisääntyminen - ihanteellinen lisä kehon rasvan vähentämiseen.
    BCAA-lisäravinteet vähentävät harjoittelun jälkeistä fyysistä ja henkistä väsymystä.
    Monet tutkimukset osoittavat yksimielisesti antikatabolisen vaikutuksen (se on johtanut proteiinien hajoamiseen lihaskudoksessa).
    BCAA: n käyttö energialähteenä - säästää lihasten glykogeenia ja estää lihasten käyttöä ravinnoksi dieetin aikana.
    Todistettu toiminta, joka säätelee välittäjäaineita.
SUOSITELTU KÄYTTÖ: Liuotetaan yksi annos tuotetta 10,5 g (2 mittalusikkaa) 250 ml: aan vettä sekoituspullossa. Harjoituspäivinä ota yksi annos päivässä ennen harjoittelua tai sen jälkeen. Ota harjoittelupäivinä yksi annos heräämisen jälkeen.
Päivittäinen annos sisältää:
100g 1 annos% RWS
L-leusiinia 57,14 g 6000 mg.
L-isoleusiinia 2,857 g 300 mg.
L-valiinia 2,857 g 300 mg.
Pakkaus 400 grammaa = 30/40 päivän annos/kuuri.

Ravintolisä
Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja näkyvissä.
Säilytä huoneenlämmössä suojaamaan valolta.
Parasta ennen päivämäärä ilmoitetaan pakkauksessa.
Alkaen 17,49 €
Varastossa
Lisätietoja
Paino0.400000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HYVÄNMAKUINEN JA TEHOKAS BCAA 20-1-1 JAUHE 400G
More from OstroVit