OSTROVIT ADEK - SUURI PAKKAUS

SKU
OVADEK200
OstroVit ADEK on ravintolisä tabletteina, jotka sisältävät rasvaliukoisia vitamiineja A, D, E ja K. A-vitamiini auttaa ylläpitämään tervettä ihoa ja myös ylläpitämään normaalia näkökykyä. D-vitamiini auttaa ylläpitämään terveitä luita ja hampaita. E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. K-vitamiini edistää normaalia veren hyytymistä ja auttaa ylläpitämään terveitä luita. OstroVit ADEK on kattava valmiste, joka on tarkoitettu ihmisille, joilla on lisääntynyt rasvaliukoisten vitamiinien kysyntä.
    Jopa 200 tablettia, joiden pakkauksessa on ADE- ja K-vitamiineja
    200 annosta tuotetta, koska annos on vain yksi tabletti!
    Välttämättömät rasvaliukoiset vitamiinit
    Tuote riittää vähintään puoleksi vuodeksi.
OstroVit ADEK - rasvaliukoiset vitamiinit A, D, E ja K.
OstroVit ADEK on kompleksi neljästä elimistölle välttämättömästä vitamiinista, joiden yhteinen piirre ei ole pelkästään eksogeenisyys, mikä tarkoittaa, että meidän on pakko tarjota näitä vitamiineja ruoalla tai käyttämällä lisäravinteita, mutta myös verrattuna esimerkiksi C-vitamiiniksi, ne liuottavat ne ovat rasvoja. Nämä vitamiinit varastoidaan yleensä maksassa tai rasvasoluissa, ts. Rasvakudoksessa. Ne osoittavat kehossa korvaamattomia toimintoja, jotka vaikuttavat sekä suoraan että epäsuorasti kehomme asianmukaiseen toimintaan.
    A-vitamiini - on ryhmä kemiallisia yhdisteitä, joiden rakenteet ovat hyvin samankaltaiset. Retinoli, retinaldehydi, retinoiinihappo tai provitamiinit, kuten beeta, alfa tai gamma-karoteeni. A-vitamiini parantaa ihon, näkökyvyn ja immuunijärjestelmän kuntoa.
    D-vitamiini - etenkin kolekalciferolin muodossa - auttaa kalsiumin ja fosforin imeytymisessä / hyödyntämisessä ja auttaa ylläpitämään normaalia veren kalsiumtasoa. Lisäksi tämä vitamiini auttaa ylläpitämään terveitä luita ja hampaita, samoin kuin lihasten ja immuunijärjestelmän moitteettomassa toiminnassa. D-vitamiini on mukana solunjakautumisprosessissa.
    E-vitamiini - on voimakas antioksidantti, joka auttaa suojaamaan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä ja soluvaurioilta. E-vitamiini osallistuu myös antikoagulanttien synteesiin ylläpitäen solukalvojen riittävää läpäisevyyttä ja vähentämällä verihiutaleiden aggregaatiota (rypistymistä), jonka avulla se voi auttaa estämään verihyytymiä. Lisäksi se osallistuu punasolujen suojaamiseen ja hermosignaalien siirtoon kehossa.
    K-vitamiini - on tarpeen kehon moitteettoman toiminnan kannalta, säätelee veren hyytymisprosessia ja vaikuttaa myös luiden normaalin mineraalitiheyden ylläpitämiseen. Se vastaa kalsiumin oikeasta kuljettamisesta verestä luukudokseen, mikä antaa sinulle mahdollisuuden ylläpitää terveitä ja vahvoja luita ja lisätä niiden lujuutta.
OstroVit ADEK -lisäravinteen hyödyt? 
    A-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia raudan aineenvaihduntaa.
    A-vitamiini auttaa ylläpitämään tervettä ihoa.
    A-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia näkökykyä.
    A-vitamiinilla on tärkeä rooli solujen erikoistumisprosessissa.
    D-vitamiini auttaa kalsiumin ja fosforin imeytymisessä oikein.
    D-vitamiini auttaa ylläpitämään terveitä luita.
    D-vitamiini auttaa lihaksen moitteettomassa toiminnassa.
    D-vitamiini auttaa immuunijärjestelmän moitteettomassa toiminnassa.
    E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.
    K-vitamiini edistää normaalia veren hyytymistä.
    K-vitamiini auttaa ylläpitämään terveitä luita.
Aikuiset - ota 1 annos (1 tabletti) päivässä, mieluiten aterian jälkeen. On suositeltavaa suorittaa 25- (OH) D-verikoe ja ottaa yhteys lääkäriin tai apteekkiin ennen käyttöä.
Annosta kohti RI *
A-vitamiinia 800 µg 100%
D-vitamiinia 50 µg / 2000 IU 1000%
E-vitamiinia 12 mg 1000%
K-vitamiinia 75 µg 100%
Ravintolisä
Ei lasten ulottuville.
Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota.
Päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Viimeinen myyntipäivä merkattu pakkaukseen.
Tarjoushinta 9,97 € Normaalihinta 19,97 €
Ei varastossa
Lisätietoja
Paino0.100000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:OSTROVIT ADEK - SUURI PAKKAUS
More from OstroVit