MASSAGE GUN - Hierontapistooli

SKU
msgGun

ALE!

Hierontapistooli käyttää värähtelytekniikkaa rentouttamaan väsyneitä, kipeitä lihaksia, stimuloimaan verenkiertoa ja auttamaan lihasten uudistumista.
Se sopii erinomaisesti lämmittelyharjoitusten täydentämiseen ennen urheilua ja rentouttaviin harjoituksiin urheilun jälkeen.
Se voi myös auttaa erilaisissa lihas- ja nivelkivuissa. Kevyt rakenne oli tärkeä näkökohta sen suunnittelussa, joten voimme käyttää sitä kehomme eri lihasryhmissä itse.
Pakkaus sisältää 4 erilaista vaihdettavaa päätä, jotka soveltuvat hieromaan kehon eri alueita. Se sisältää tasaisen, yleisen pään, jota voidaan käyttää kaikilla kehon alueilla, sekä pallomaisen pään, joka on ihanteellinen suuremmille lihasryhmille. Kolmas on erityinen U-muotoinen pää, joka sopii erinomaisesti selkärangan vieressä oleville lihaksille. Päätä 4 suositellaan erityisesti nivelhoitoon.

-Nopeuksien määrä: 6
-Latausaika: noin. 3 tuntia
Tärkeä! Jos sinulla on voimakkaampia nivel- ja / tai lihaskipuja tai jos tiedät, että sinulla on siihen liittyviä sairauksia, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä.
ON / OFF-painike
Nopeuden ilmaisin (punainen valo)
Jännite: 8.4V
6 erilaista nopeutta.
Musta väri
Tuote on CE-sertifioitu.
Sarja sisältää:
Hierontapistoolin.
4 vaihdettavaa kärkeä.
Laturin.
Alkuperäinen pakkaus.
6 erilaista nopeutta:
TASO 1 - 2100 kierrosta / min
TASO 2 - 2400 kierrosta / min
TASO 3 - 2700 kierrosta / min
TASO 4 - 3000 kierrosta / min
TASO 5-3300 rpm
TASO 6-3600 rpm
64,90 €
Varastossa
Lisätietoja
Paino3.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MASSAGE GUN - Hierontapistooli
More from HC PRO